Tupeu de șobolan roșu! Liviu Pop se crede cât Casa Poporului! „Eu am o imagine cât casa Poporului, dacă pot să spun aşa”

Senatorul Liviu Pop depune plângere penală pe numele fiului Sorinei Pintea, care a declarat că denunţătorul din dosarul mamei sale i-a spus că i-a dat alte patru tranşe de bani parlamentarului PSD. Social-demcoratul spune că are de apărat o imagine „cât Casa Poporului”, scrie Mediafax.

Senatorul Liviu Pop spune că are de apărat o imagine „cât Casa Poporului” şi nu-l lasă pe fiul Sorinei Pintea să o păteze. Fostul ministru al Educaţiei depune plângere penală pe numele fiului Sorinei Pintea, Ionuţ.

„Bineînţeles, săptămâna viitoare, avocatul meu va face lucrul acesta. Eu am o imagine cât casa Poporului, dacă pot să spun aşa”, a declarat Liviu Pop.

Fiul Sorinei Pintea susține că a fost sunat de senatorul PSD Liviu Marian Pop, care l-a rugat să se întâlnească urgent cu cineva. Ajuns la o pizzerie din Baia Mare, Ionuț Pintea a constatat că s-a întâlnit exact cu denunțătorul din dosarul mamei sale, care i-ar fi spus că i-a mai dat patru tranșe de bani senatorului PSD Liviu Marian Pop.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, senatorul Liviu Pop a negat toate acuzațiile referitoare la tranșele de bani.

Tribunalul București a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

One comment

  1. Marian Gliga

    TU BAAAA SOBOLAN PROST?BA TAMPITULE,ATENTIONEAZA CURVA AIA DE AVOCATA,CA DACA M-AI MANANCA MULT CACAT SI S-E CREDE JMECHERA PULII,ESTE NASOL.BAAA INTELEGI?TU RASPUNDE DNA-ului.VAGABONT RAIOS SI BUBOS.BAAA UMFLATULE CU DIAREE CRONICA,DACA JUDECATORII CORUPTI SI TRADATORI,PLATITI DE VOI INFRACTORI-II TARI-II,ADICA JUSTITIA CORUPTA,PLUS INTERLOPI-II,TIGANI,ESTE JALE.PAI CAT RAIUL MAMILOR VOASTRE N-E M-AI FURATI BAAA FUTUVA-N GURA?CAT BAAA??AVIZ COARDELOR DE JUDECATOARE,CARE „SOLUTIONEAZA CU INCETAREA URMARI-RI-II”,ORI „CU SUSPENDARE”!AVIZ!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *