fbpx
POLITICA

Tupeu de șobolan roșu! Liviu Pop se crede cât Casa Poporului! „Eu am o imagine cât casa Poporului, dacă pot să spun aşa”

livp

Senatorul Liviu Pop depune plângere penală pe numele fiului Sorinei Pintea, care a declarat că denunţătorul din dosarul mamei sale i-a spus că i-a dat alte patru tranşe de bani parlamentarului PSD. Social-demcoratul spune că are de apărat o imagine „cât Casa Poporului”, scrie Mediafax.

Senatorul Liviu Pop spune că are de apărat o imagine „cât Casa Poporului” şi nu-l lasă pe fiul Sorinei Pintea să o păteze. Fostul ministru al Educaţiei depune plângere penală pe numele fiului Sorinei Pintea, Ionuţ.

„Bineînţeles, săptămâna viitoare, avocatul meu va face lucrul acesta. Eu am o imagine cât casa Poporului, dacă pot să spun aşa”, a declarat Liviu Pop.

Fiul Sorinei Pintea susține că a fost sunat de senatorul PSD Liviu Marian Pop, care l-a rugat să se întâlnească urgent cu cineva. Ajuns la o pizzerie din Baia Mare, Ionuț Pintea a constatat că s-a întâlnit exact cu denunțătorul din dosarul mamei sale, care i-ar fi spus că i-a mai dat patru tranșe de bani senatorului PSD Liviu Marian Pop.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, senatorul Liviu Pop a negat toate acuzațiile referitoare la tranșele de bani.

Tribunalul București a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Un comentariu

  1. TU BAAAA SOBOLAN PROST?BA TAMPITULE,ATENTIONEAZA CURVA AIA DE AVOCATA,CA DACA M-AI MANANCA MULT CACAT SI S-E CREDE JMECHERA PULII,ESTE NASOL.BAAA INTELEGI?TU RASPUNDE DNA-ului.VAGABONT RAIOS SI BUBOS.BAAA UMFLATULE CU DIAREE CRONICA,DACA JUDECATORII CORUPTI SI TRADATORI,PLATITI DE VOI INFRACTORI-II TARI-II,ADICA JUSTITIA CORUPTA,PLUS INTERLOPI-II,TIGANI,ESTE JALE.PAI CAT RAIUL MAMILOR VOASTRE N-E M-AI FURATI BAAA FUTUVA-N GURA?CAT BAAA??AVIZ COARDELOR DE JUDECATOARE,CARE “SOLUTIONEAZA CU INCETAREA URMARI-RI-II”,ORI “CU SUSPENDARE”!AVIZ!!!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: