TULBURĂTOR! Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu către un prieten


Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. El se afla în cadă, iar echipajele au intervenit după ce vecinii au semnalat la 112 că nu l-au văzut de mai multe zile.

Cel care s-a întâlnit cu actorul decedat, cel mai probabil în cursul zilei de luni, este omul de afaceri Doru Colangiu, un fost partener de business al lui Mihai Mitoșeru. De altfel, Colangiu a postat două imagini cutremurătoare pe contul lui de Facebook, la câteva minute după vestea tragicului deces al lui Costin Mărculescu, scrie Viva!.

Una îi înfățișează pe cei doi împreună la masă, cel mai probabil la Colangiu acasă. Faptul că omul de afaceri purta mască de protecție ne duce automat cu gândul că fotografia este una foarte recentă.

A doua imagine este ultimul mesaj pe care Costin Mărculescu i l-a trimis prietenului său, posibil chiar înainte de a-și găsi sfârșitul: „Doru, moooor!”. Mesajul lasă loc de interpretări și indică semne de întrebare, fiind trimis la ora 22.44, fără a fi specificată ziua. Având în vedere că actorul și-a verificat ultima oară contul de Whats App luni, la ora 12.21, sunt șanse ca mesajul să fi fost trimis către Colgiu duminică seara.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.