POLITICA

Tudose rupe tăcerea! Dragnea și sutele de milioane de euro! Acuzații fără precedent pentru șeful PSD

ddt

Fostul premier al PSD, Mihai Tudose, proaspăt trecut în PRO România, a transmis un mesaj acid pentru Dragnea, după ce PSD l-a acuzat, pe Facebook, pe Iohannis că nu promulgă bugetul, iar astfel, în România este blocată construcția a 40 de grădinițe.

Tudose l-a atacat dur pe Dragnea pe Facebook. Prezentăm mai jos postarea integrală:

„Despre ipocrizie… Și minciună.

PSD a postat pe site-ul propriu că e jale. Că Preşedintele nu a promulgat bugetul şi că România pierde zilnic 20 milioane de euro din cauza aceasta. Presupunem că e corect (cu toate că nu e). Dar dacă e corect ceea ce zice PSDragnea, putem să întrebăm cine plăteşte cele 900 de milioane de euro aferente întârzierii prezentării şi adoptării? Fiindcă bugetul a fost adoptat pe 15 februarie. Deci poate ne spune PSDragnea cum e cu cele 900 de milioane de euro..”, a scris fostul premier Mihai Tudose pe Facebook.

Reacţia vine în urma mesajului PSD de pe pagina de Facebook.

„ÎN FIECARE ZI SE AMÂNĂ CONSTRUCŢIA A CÂTE 40 DE NOI CREŞE SAU GRĂDINIŢE! De ce? Atât ne costă toana lui Iohannis de a bloca bugetul de stat. Guvernul a alocat pentru 2019 circa 5 miliarde euro pentru investiţii noi.

Acestea însă nu pot fi demarate pentru că Iohannis pune beţe-n roate guvernării PSD. Este primul preşedinte al României care contestă bugetul propriei ţări la Curtea Constituţională.

Asta înseamnă că în fiecare zi lucrătoare din 2019 care trece fără buget adoptat, valoarea medie a investiţiilor întârziate în România este de 20 milioane euro! Dar pe Iohannis nu îl interesează investiţiile şi economia, ci doar campania sa electorală!”, au arătat social-democraţii.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.