Tudose, dezvăluiri BOMBA despre ministrul lui Dăncilă

Mihai Tudose, fost premier PSD, în prezent membru de bază în Pro România lui Ponta, dă de pământ cu ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, despre care spune că e pus să dea afară oamenii care au încercat să oprească manevrele ascunse.

Mihai Tudose sugerează că demiterea de la Tarom a lui Werner Wolff a fost o manevră menită să dea frâu liber “ghidușiilor”. El amintește că, din poziția de director al companiei aeriene, Wolff a reușit să ducă firma pe profit, dar și să elimine persoanele care se ocupau cu lucruri împotriva intereselor Tarom.

„Se vede foarte clar ce a însemnat Taromul pentru domnul Cuc. A fost primul an după plecarea Guvernului Ponta, când Taromul a intrat pe profit, domnul Wolff a făcut curat şi a început să meargă bine şi nu mai avea nimeni loc de alte ghiduşii, ocazie cu care domnul Wolff a fost schimbat. Domnul Cuc, dacă cineva îşi face treaba acolo şi nu se ocupă de altele, îl schimbă. Nu avea cum să nu îl înlocuiască (pe Werner Wolff – n.r.). Domnul Cuc vorbeşte de autostrăzi… Autostrada Moldovei, care nu e autostrada Moldovei, ci e autostrada Bacăului, care nu e autostrada Bacăului… Domnul Cuc e pus acolo să semneze nişte lucruri. Dar el nu îşi asumă nimic. La autostrăzi îşi asumă Neaga, la CFR îşi asumă alţii. El doar vizitează şantiere ca şi când ar întelege ceva… Domnul Wolff nu a avut nicio treabă cu PSD, a fost un bun profesionist. I-am spus: «Ai autoritate deplină şi responsabilitate deplină, îţi asumi tot ce faci»”, a declarat Mihai Tudose, la Timișoara.

Sursa:capital.ro

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *