Tudorel Toader, pe făraş! ALDE a confirmat anunţul lui Dragnea

Tudorel Toader pare să fie o ţintă sigură pentru demitere, cel puţin asta reiese din ultimele declaraţii oficiale venite din partea ALDE. Scenariul a căpătat deja contur în ultimele zilie, însă vineri pare că a venit şi confirmarea.

Deputatul Varujan Vosganian, preşedintele ALDE Iaşi, a spus vineri, într+o conferinţe de presă, că PSD va fi cel care va decide soarta ministrului Justiţiei, propus de Tăriceanu în coaliţie, drept un semn de politeţe pentru faptul că social democraţii au respectat cerinţele ALDE de până acum.

„PSD a respectat decizia noastră în legătură cu miniştrii noştri. PSD a schimbat unii miniştri, noi am decis ca pe miniştrii noştri să nu-i schimbăm. Singura schimbare pe care am făcut-o a fost între Toma Petcu şi Anton Anton şi a fost doar din motive de sănătate ale celui dintâi. Câtă vreme PSD a acceptat deciziile noastre cu privire la proprii miniştri, noi trebuie să întoarcem gestul de politeţe şi să lăsăm PSD să decidă, pentru că poziţia de ministru al Justiţiei aparţine, în cortexul guvernamental, Partidului Social Democrat, ca decizie politică”, a spusVarujan Vosganian.

Citiți și:  Cunoscut politician, FACE PRAF ceremonia aducerii vaccinului anti-COVID: "Comuniștii erau mici copii..."

Reacţia ALDE vine la doar câteva ore după ce Dragnea a spus vineri că nu este interesat „dacă Tudorel Toader trebuie să rămână”.

„Nu mă interesează. Obiectivele noastre în această campanie nu ţin de Ministerul Justiţiei”, a declarat Dragnea.

Sursa:capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile