Tudorel Toader, OUT!

Deputatul Varujan Vosganian, preşedintele filialei ieşene a ALDE, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Partidul Social Democrat va fi cel care va decide soarta ministrului Justiţiei, potrivit agerpres.ro.

Întrebat dacă ALDE îi va acorda sprijinul politic ministrului Tudorel Toader, Varujan Vosganian a spus că „răspunsul oficial este cel care ţine de aritmetica, mecanica întregii coaliţii”.”PSD a respectat decizia noastră în legătură cu miniştrii noştri. PSD a schimbat unii miniştri, noi am decis ca pe miniştrii noştri să nu-i schimbăm. Singura schimbare pe care am făcut-o a fost între Toma Petcu şi Anton Anton şi a fost doar din motive de sănătate ale celui dintâi. Câtă vreme PSD a acceptat deciziile noastre cu privire la propriii miniştri, noi trebuie să întoarcem gestul de politeţe şi să lăsăm PSD să decidă, pentru că poziţia de ministru al Justiţiei aparţine, în contexul guvernamental, Partidului Social Democrat, ca decizie politică”, a răspuns jurnaliştilor Varujan Vosganian.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că nu este interesat „dacă Tudorel Toader trebuie să rămână” ministru al Justiţiei: „Nu mă interesează. Obiectivele noastre în această campanie nu ţin de Ministerul Justiţiei”, a spus preşedintele social-democraţilor.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *