Tudorel TOADER e la pământ! Dragnea i-a dat DECISIVA!

Dragnea s-ar fi arătat extrem de iritat de prestația ministrul Justiției și, potrivit surselor, Călin Popescu Tăriceanu ar fi făcut un pas în spate în ceea ce privește susținerea acestuia.

Tudorel Toader, ministrul justiţiei, nu mai are sprijinul lui Călin Popescu Tăriceanu. Liderul ALDE spune ca decizia în ceea ce priveşte Ministerul Justiţiei e în întregime la latitudinea lui Liviu Dragnea.

Dragnea l-a convins pe Tăriceanu şi forţează plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru HotNews.ro că în Coaliţie s-au tranşat subiectele sensibile apărute între PSD şi ALDE şi s-a discutat despre nemulţumirile legate de legea off shore dar şi despre prestaţia ministrului Justiţiei.

Citiți și:  Decizie şoc a procurorilor. Dragnea a scăpat!

„Tăriceanu nu vrea să se mai implice în conflictul Dragnea-Toader şi îl lasă pe liderul PSD să gestioneze situaţia de la ministerul Justiţiei”, au explicat sursele citate. În schimb ALDE, prin intermediul secretarului general Daniel Chiţoiu ar fi negociat şi obţinut susţinerea proiectelor legislative dar şi a intereselor de grup. Printre cele negociate se numără mai multe proiecte de lege, păstrarea lui Teodor Meleşcanu la ministerul de Externe, numirea unor noi secretari de stat, adoptarea unor amendamente la legea off shore.

Relaţia tensionată dintre PSD şi Tudorel Toader a escaladat dupa ce ministrul Justiţiei a emis OUG pe legile Justiţiei. Conform surselor HotNews.ro, Dragnea nu a fost mulţumit de varianta elaborată de Tudorel Toader pentru că „nu s-ar fi clarificat situaţia procurorilor care au efectuat abuzuri”. Mai exact, una dintre cele mai mari nemulţumiri ale social-democraţiilor este legată de menţinerea în posturi a procurorilor care „au fost promovaţi la Parchetul General pe vremea protocoalelor secrete”.

Citiți și:  FARA PRECEDENT! Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD: Sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile