Tudorel Toader A CEDAT. Informatii de ultima ora:

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat se reuneşte miercuri, pe agenda discuţiilor urmând să se afle calendarul mitingurilor electorale din ţară şi situaţia unor miniştri, între care cea a lui Tudorel Toader.

“Nu este timp pentru a răspunde tuturor dezinformărilor”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Liderii PSD ar vrea să-l remanieze pe ministrul Justiției, susținut de ALDE, deoarece sunt nemulțumiți de amânarea promovării unei ordonanțe de urgență privind modificarea codurilor penale de către ministrul Justiției, urmată de refuzul acestuia de a trimite în Guvern un astfel de proiect.

„Tudorel Toader este ministrul veșnic remaniat. Azi, CEx al PSD s-ar putea să ia o decizie în acest sens. Numai că aceasta va deschide calea spre înfrângerea finală.

Citiți și:  Irina Tănase ACUZA: A regizat Dragnea tot scandalul?

Pare că totul se învârte în jurul ministrului Justiției. Destinul lui Liviu Dragnea și a lui Darius Vâlcov, soarta OUG pe tema codurilor penale, iar mai nou și scorul PSD la alegerile europarlamentare. Azi se va lua o decizie în privința sa. O reacție târzie și contraproductivă deja. Pentru că Tudorel Toader poate deveni simbolul neputinței și amatoerismului care a dominat politica de cadre la nivel guvernamental a partidului. Avertismentul a fost extrem de clar și a fost dat PSD, chiar de către ministrul Justiției”, scrie Dan Andronic într-un comentariu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *