Tudor Chirilă S-a Lăsat de Băut Și S-a Apucat de Activism

Dragă Tudor Chirilă,

Mi-ai fost simpatic cândva, dar timpurile s-au schimbat dramatic și dacă te iubește lumea concomitent pe Facebook și pe Reddit și te elogiază în Vice e clar că ceva este în neregulă..

Încă încerc să îmi dau seama dacă ești tot un biet naiv idiot care trăiește într-o bulă sau într-o cameră a ecoului și este folosit de activiști, sau ești cumpărat.

Vad că promovezi de zor o dindu la Vocea României… promovezi multiculturalism.

Arăți cât suntem de anti-rasiști. Probabil în ediția viitoare o să promovezi un transexual.

Printre postări cu dindu și Vocea României, ai multe postări politice, ești un mare activist.

Îndemni lumea la protest, mergi la protest, ești cu tinerii frumoși și liberi!

Faci apel la calm și proteste pașnice, dar totuși faci să se înțeleagă că oricum ar fi protestele, rezultatul o să fie același. Ce jocuri frumoase de cuvinte, se vede că le ai cu scrisul.

Am văzut că ești destul de glumeț în declarații, și citat de anumite publicații de doi bani, elogiat ca mare sociolog și politolog.

Ai glume obrăznicuțe la adresa susținătorilor PSD, chiar ai atacat niște oameni trecuți de prima tinerețe, ce au venit pașnici în Piața Victoriei și cu pancarde #rezist și fața lui Soros.

Păi ce au făcut greșit?

Ei nu au dreptul la propria lor opinie?

*Mai lipsește să le dea la purtător și niște cocaină:)))) ca să iasă și aia cu “drogații”* ai declarat tu, foarte simpatic.

Păi cocaina e scumpă, nu face pe naivul, știm că știi cât costă și de unde să o cumperi. E doar o proiecție ieftină ce ai încercat să faci tu aici.

Ești glumeț cu alții Tudor, dar nu prea accepți glume la adresa ta.

Nu erai tu ăla care s-a supărat la căcatul ăla de Digi matinal? Nu zic că au fost glume reușite, dar ar fi prins pe Reddit și 9Gag.

Ultimul album este cântat în engleză, aveți concerte în Anglia, ați întregistrat în Londra, ați avut producător englez și aveți ca țintă, publicul internațional.

Parcă începe să se lege.

Mă miră această schimbare, este extrem de neașteptată.

Am încercat să ascult una din melodii, și pot spune că nu v-am recunoscut stilul. Începe să se lege, Tudore.

Peste tot pe unde mă uit văd *Tudor Chirilă cheamă oamenii în stradă*, *Tudor Chirilă a sesizat că..*, *Tudor Chirilă a primit o scrisoare de la un judecător* … ce bazat ești măi Tudore!

Poate ți-ai greșit cariera, sau activismul de stânga și vedetismul s-au dovedit a fi foarte profitabile.

Hai să îl luăm exemplu pe căcatul ăla de Bono, sau pe zdreanța aia de Madonna, sau alte mizerii de pe la Hollywood.

Fac o grămadă de bani dând declarații de doi bani menite să manipuleze o generație tâmpită și slabă.

Bine, ei o fac pentru că sunt ținuți strâns în lesă de (((stăpânii lor))) și pentru că primesc la schimb faimă. Faimă și bani.

Tu ai vreun (((stăpân))), Tudore?

Of, ce începe să se lege!!!

“Nu vă mai luați după ziare. Nu dau doi bani pe generația voastră, nu vă dați seama? Pentru ei, cu cât sunteți mai proști, cu atât le va fi mai ușor să vă vândă orice căcat“

Bla bla bla.

” Iar căcatul pe care îl veți cumpăra va fi obținut de la proști, plătiți pe măsură. Adică prost. Eleva porno este un exemplu.” (*Scrisoarea către liceeni* a lui Tudor Chirilă – http://tudorchirila.blogspot.ro/2009/03/scrisoare-către-liceeni.html )

Ăsta era Tudor în 2009, profund îndurerat! Îndemnând tinerii să gândească singuri! Să nu se lase manipulați, dar acum suntem pe sfârșit de 2017 și Tudor este un zeu al activismului pe facebook.

Asa e mă băieți, e 2017 ce naiba, lăsați presă aia dubioasă care zice lucruri ce nu vă convin, luați-vă după (((Facebook))) și după Tudor Chirilă! Va arată el calea!

Luați-vă după #curuptiaucide , după #rezist, după Funky Citizens, după alte vedete!

Luați-vă după Ciolos!

Nu am cum să nu observ că numele îți tot apare în diverse locuri alături de Funky Citizens, o să ajung eu și la (((activiștii)) ăia pro-europeni cât de curând.

Oricât de antipatic îmi este mie Ciuvică, a avut mare dreptate când te-a acuzat că ai cântat pe banii publici și apoi te-ai dus să protestezi împotriva modului în care sunt cheltuiți banii publici.

Vezi? De-asta trebuie să stați în banca voastră, voi vedetele curului.

Să vă vedeți de emisiuni și de concerte și ce naiba mai faceți voi, lăsați politica.

Este jenant.

Este jenantă toată situația, dar prinde la proști și la fanii Vocea României, la generația de consum ce se vrea iluminată și neîndoctrinată. Numai un prost poate să creadă că o faceți benevol, că sunteți activiști pe gratis, că nu aveți (((stăpân))).

Maine poimâine pleci în campanii umanitare prin sate de țigani, și prin centre de refugiați și te transformi în Bono de România. Adică avem Beyonce de România, Pamela de România, de ce să nu avem și un Bono de România.

Tu erai prin tinerețea ta, măi Tudore, simbolul ăla anti-sistem.

Erai pe drumul tău, visător și plin de speranță, erai gata să te bați cu toți pentru adevăr… Știi ce zic?

Cam cum sunt tăntălăii ăștia de ies în piață, numai că ei sunt afectați de complexe de superioritate, de nevoia de spații sigure și comode unde nu aud păreri contradictorii și nu sunt supuși la discuții argumentative.

Cred că de-asta te și urmăresc așa ca idioții.

Ei nu înțeleg că nu e prea profitabilă poziția anti-sistem, și că ești și tu tătic acuma, ai guri de hrănit.

Aproape că trecusem cu vederea mizeria aia de film ce promova homosexualitatea, din 2006.

Deși, uitându-mă în urmă acum, e clar că acolo s-a rupt firul cu ține.

E foame de bani băieți, cum se zice prin București, așa că ne descurcăm cum putem.

Ne vindem puțin.

Ne luăm și (((stăpân))).

Renunțam la anti și rămânem cu sistem.

Sursa: Incorect Politic

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *