Tu, vei merge la război, dacă va fi cazul?

romanii-merg-la-razboi

Românii critică extrem de dur posibilitatea de a lupta într-un război

Motivul principal: Clasa politică CORUPTĂ din România

Ministerul Apararii Nationale a publicat luni, 28 aprilie 2014, in Monitorul Oficial, modelul certificatului medical pe care toti tinerii sunt obligati sa il prezinte la recrutare, pe timpul mobilizarii sau al starii de razboi, vezi stirea pe larg  AICI

Potrivit prevederilor legale, in cazul mobilizarii, starii de asediu sau razboi, toti barbatii cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani sunt obligati sa isi indeplineasca serviciul militar.

Românii au criticat extrem de dur posibilitatea de a fi chemati sa lupte, cele mai multe mesaje indreptandu-se impotriva clasei corupte din Romania. – Sursa: Starea Natiunii

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Serviciile secrete au dezvăluit PLANUL „în trei pași” al Rusiei de invazie a Ucrainei

Un cometariu

  1. normal ca daca se va da lege voi fii obligat sa particip,fie ca vreau sa nu.Dar ridicarea la lupta a tarii,in zilele de azi mi se pare inutila,din moment ce majoritatea habar nu avem sa tinem o arma in mana.

    Si hai ca nu e asa greu sa inveti,dar spuneti mi voi mie cum isi va face loc disciplina militara in tineretul de astazi ?Cand nici in scoli nu se regaseste minimul de disciplina,de ce ar fii vreo diferenta in armata ?

    Iar mai apare o problema,TIGANII.Cati credeti ca o sa ramana in armata,fara sa dezerteze ?La fel cu ungurii,care pana la urma nu lupta pt tara "lor" chipurile.

    Parerea mea,sa si faca armata profesionista treaba ca de aia au salarii grase(nu ca n ar trebui sa aiba)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.