Trump spune că va vota pentru un președinte homosexual, la fel ca și restul Americii

Președintele Donald Trump i-a spus prezentatorului Geraldo Rivera de la Fox News, că ar fi dispus să voteze un bărbat homosexual pentru președintele Statelor Unite și a prezis că majoritatea țării va face la fel.

Rivera l-a intervievat Joi pe președinte într-o conversație largă pe o serie de probleme, în timpul căreia Rivera a întrebat:

„Vor americanii să voteze un homosexual să fie președinte?”
„Cred că da”, a răspuns Trump. „Cred că unii se vor opune, dar nu aș face parte din acel grup, ca să fiu sincer cu tine.”

„Pare să îl avantajeze pe Pete Buttigieg”, a adăugat el, referindu-se la fostul primar din Indiana și candidatul la președinție pentru democrați, care deține în prezent un avans mic în delegații pentru nominalizarea partidului său. Buttigieg este „căsătorit” cu un alt bărbat, dar invocă în mod regulat creștinismul, contrastându-se cu Trump.

„Ar exista un grup care se vor opune. Dar, știi, tu sau eu nu aș mai face parte din acel grup ”, a continuat Trump.
– Nu am vrea, a fost de acord Rivera.

Anul trecut, Gallup a constatat că un procent de 76% dintre americani ar fi dispuși să voteze un homosexual pentru președinte. Dacă Buttigieg ar învinge Trump, este însă o altă problemă – un recent sondaj de la Washington Post / ABC News l- a găsit pe Trump conducându-l pe Buttigieg la 48% până la 45 la sută, un decalaj care s-ar putea lărgi odată ce atenția națională mai mare a căzut pe pozițiile de stânga ale lui Buttigieg pe probleme precum intrerupere de sarcina.

În plus, sondajul asupra candidaților politici LGBT este probabil să fie exagerat într-o oarecare măsură datorită efectului Bradley , un fenomen în care respondenții spun polonezilor că susțin un candidat minoritar pentru a evita să fie văzuți ca intoleranți, dar continuă să voteze împotriva acelui candidat. în intimitatea unei cabine de vot.

Un susținător al „căsătoriei” de același sex, care a spus anterior că este „absolut bine” să-l vadă pe Buttigieg pe traseul campaniei cu „soțul său”, Trump are un record mixt în problemele LGBT. El a desemnat o varietate de oficiali pro-LGBT pentru diferite posturi guvernamentale și posturi vacante judiciare . El a continuat unele politici LGBT din perioada Obama, cum ar fi un ordin executiv privind „nediscriminarea identității de gen” și sprijinul SUA pentru recunoașterea internațională a relațiilor homosexuale la Consiliul pentru Drepturile Omului al Națiunilor Unite. Campania sa este, de asemenea, curtea activă a alegătorilor LGBT cu mărfuri curcubeu.
În același timp, Trump a acordat prioritate libertății religioase și, în general, s-a aliniat conservatorilor sociali împotriva mișcării de fluiditate de gen , de la interzicerea soldaților transexuali în armată, până la protejarea femeilor de a fi împărțiți aceleași locuințe , cum ar fi adăposturile pentru săraci cu bărbații care pretind că fii transgender. De asemenea, Casa Albă se opune așa-numitei „Legi privind egalitatea” și menține o definiție biologică a sexului în aplicarea legilor și reglementărilor federale.

În timp ce lamentează poziția moderată până la liberală a președintelui cu privire la unele probleme LGBT, conservatorii sociali își găsesc, în general, dezacordurile mai mult decât depășite de puternica înregistrare pro-viață a lui Trump și de majoritatea nominalizaților săi judiciari, precum Sarah Elizabeth Pitlyk, recent confirmată . Sursa

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.