Trump, sfat aproape FATAL pentru cetățeni. Ce remediu a recomandat pentru Coronavirus


Un centru medical din Maryland a declarat că primește zilnic sute de apeluri de la oameni care au băut soluții dezinfectante la îndemnul președintelui SUA, Donald Trump.

Peste o sută de apeluri au fost făcute de oameni pe linia de urgență a centrului medical din Maryland, SUA, după ce președintele Trump a declarat că consumul de soluții dezinfectante ar putea fi un remediu pentru Coronavirus, scrie Dailymail.

Acest lucru a făcut ca oficialii centrului medical să emită o alertă în care să prevină populația de efectele fatale pe care consumul de substanțe dezinfectante le poate avea.

Foarte multe dintre apeluri aveau legătură cu soluțiile dezinfectante uzuale, care se găsesc în casa oricărei persoane. Oamenii doreau să știe ce dezinfectant pot consuma pentru a nu se îmbolnăvi de Coronavirus.

„Alertă. Prin acest mesaj vă aducem la cunoștință faptul că sub nicio formă oamenii nu are trebui să-și administreze soluții dezinfectante pentru a preveni virusul chienzesc”, se arată în mesajul transmis de centrul medical.

La fel s-a întâmplat și în New York, unde Centrul de Intoxicații a declarat că a primit peste 30 de apeluri pe aceeași temă în decurs de doar câteva ore.

„Ca să fim înțeleși, soluțiile dezinfectante nu au fost create pentru a fi înghițite sau administrate sub orice formă oamenilor”, a declarat Oxiris Barbot, comisar al sănătății, într-o postare pe Twitter.

Sursa: evz.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *