TRIUNGHIUL BERMUDELOR: O NAVA A REAPARUT DUPA 90 DE ANI DE LA DISPARITIE

Havana | Garda de coastă cubaneză a anunțat în această dimineață că a interceptat o navă care se îndrepta spre insulă, care se presupune a fi SS Cotopaxi, un vapor care a dispărut în decembrie 1925 și, de atunci, a fost legată de legenda Triunghiului Bermudelor.

Autoritățile cubaneze au descoperit nava pentru prima dată pe 16 mai, în apropierea unei zone militare restrânse, la vest de Havana. Au făcut multe încercări nereușite de a comunica cu echipajul și au mobilizat în cele din urmă trei bărci de patrulare pentru a-l intercepta.

Când au ajuns la ea, au fost surprinși să constate că nava era de fapt un vapor de vapori vechi de aproape 100 de ani, identificat drept Cotopaxi, nume asociat cu celebra legenda Triunghiului Bermudelor.

Nu era nimeni la bord, iar nava părea să fi fost abandonată de zeci de ani, ceea ce sugerează că acesta ar putea fi de fapt transportatorul de vagoane care a dispărut în 1925.
O căutare exhaustivă a navei a dus la descoperirea jurnalului de bord al căpitanului.

Era, într-adevăr, asociată companiei de navigație Clinchfield, proprietarii SS Cotopaxi, dar nu a adus niciun indiciu cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu nava în ultimii 90 de ani.

La 29 noiembrie 1925, SS Cotopaxi a plecat din Charleston, Carolina de Sud și s-a îndreptat spre Havana, Cuba.

Nava avea un echipaj format din 32 de bărbați, sub comanda căpitanului W. J. Meyer și transporta o încărcătură de 2340 tone de cărbune.

S-a raportat că a dispărut două zile mai târziu și a fost nevăzut de aproape 90 de ani.

Vicepreședintele Consiliului de Miniștri, generalul Abelardo Colomé, a anunțat că autoritățile cubaneze vor efectua o investigație amănunțită pentru a elucida misterul dispariției și reapariției navei.

„Este foarte important pentru noi să înțelegem ce s-a întâmplat”, spune generalul Colomé.

„Astfel de incidente ar putea fi foarte grave pentru economia noastră, așa că doriți să vă asigurați că acest tip de dispariție nu se va mai repeta. A venit timpul să rezolvăm misterul Triunghiului Bermudelor, o dată pentru totdeauna. ”

Cultura populară este atribuită mai multe dintre disparițiile unor fenomene paranormale și supranaturale sau activități pentru finanțarea extraterestrei.

O explicație este clară în invenția tehnologiei rămase din continentul pierdut în Atlantidei.

Articol tradus in mod automat cu Google Translate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.