fbpx
GENERAL

Tristă poveste | Noi amănunte despre polițista DGA care s-a sinucis

96e93c753793ad9054af3f702b5eebdb

Polițista de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) din București care s-a sinucis noaptea trecută, după ce s-a aruncat de la etajul 9, a lăsat un bilet de 5 pagini, în care a scris motivul pentru care și-a luat viața.

Surse judiciare au precizat pentru Gândul că femeia de 51 de ani, polițistă la DGA, care s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din sectorul 3, a lăsat un bilet de adio de 5 pagini.

Femeia a scris în bilet că se săturase de singurătate, semn că suferea de o depresie profundă. Polițista era necăsătorită și nu avea copii.

Biletul de adio a fost găsit pe masa din sufragerie. Potrivit anchetatorilor, casa nu era răvășită și era foarte curată, iar ușa a fost lăsată deschisă, pentru a nu fi spartă.

Marți a fost la serviciu și nimic nu părea să anunțe tragedia
Sursele Gândul mai spun că femeia a fost marți la serviciu și nimic nu părea să anunțe ce avea să urmeze.

În noaptea de marți spre miecuri, femeia de 51 de ani a decis să-și curme viața, și s-a aruncat de la etajul 9. Era îmbrăcată în haine de casă.

Cei de la DGA sunt șocați de această veste, mai ales că ea fusese trei săptămâni în concediu. Era prima zi când se întorsese la serviciu din concediu. Ea mai avea puțin până la pensionare.

Mama polițistei locuiește la Roman și mai avea un frate în Anglia.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.