Trei „valori” din Romania au devastat un bar în Italia, i-au bătut pe angajați și pe proprietar

Trei frați români au făcut un scandal monstru într-un local din Padova, Italia. Pentru că barmanul a refuzat să le dea să bea, întrucât erau deja în stare avansată de ebrietate, cei trei au sărit la bătaie și au distrus barul.

Cei trei români au venit vineri seară în barul Zanellato, din Padova, cu gândul să bea câteva pahare de vin. Barmanul a refuzat să le ofere de băut, iar asta i-a scos din minți pe cei trei frați, scrie publicația italiană Corriere del Veneto.

„S-au înfuriat toți trei când am refuzat să le dau să bea vin, pentru că îi văzusem deja băuți. Cel mai tare s-au enervat când un paznic de culoare s-a dus să le spună să se liniștească, au sărit la bătaie și au spart totul în local, ne-au bătut”, a povestit Dario Zannoni, proprietarul barului Zanellato.

Cei trei frați români au 17, 20 și 25 de ani.

Nu este pentru prima dată când cei trei au creat probleme. Poliția a înregistrat mai multe apeluri și de la alți barmani chiar înainte de scandalul de la Zanellato.

„Era în jurul orei 21.00, când acești trei băieți, pe care nu i-am mai văzut până acum, au ajuns la noi deja băuți. S-au luat de clienți, iar atunci când am refuzat să le dăm al doilea rând de băutură au început să fie violenți. În acel moment, ofițerul nostru de securitate s-a dus să-i spună să se calmeze și l-au luat la bătaie. Au aruncat cu sticle, cu pahare, cu scaune”, a explicat Zannoni.

Românii au lovit tot ce le-a ieșit în cale, au spart vitrina localului, au distrus mese. Mai mult, i-au lovit cu pumnii și pe doi dintre angajați și pe patronul localului.

Agajații care se baricadaseră în partea din spate a barului au sunat la Poliție, care a sosit rapid și i-a identificat pe cei trei, care sunt cercetați acum în libertate pentru distrugere și acte de violență.

Barul Zanellato este foarte cunoscut în Padova mai ales în rândul studenților.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Care romani, bre, care romani ?

    Nu-i normal sa li se dezvaluie adevarata etnie in loc sa li se atribuie romanilor crimele etniei care da atata bataie de cap tuturor pe unde apare ?

    Nu va dati seama ca aceasta confuzie intretinuta artificial blocheaza dreptul romanilor si accesul lor la joburi in Apus ?

    JOS CU CONFUZIA INTRE ETNIILE CRIMINOGENE SI BIETUL POPOR ROMAN DUS IN ITALIA SI PESTE TOT SA MUNCEASCA PE BRANCI CA SA-SI CASTIGE O PAINE CA VAI DE EA !

    SA MAI FIE SI TRATATI IN CRIMINALI SI PARAZITI ESTE CRIMA SUPREMA COMISA DE CONFUZIA INTENTIONATA SI INTRETINUTA INTRE ETNII !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *