Trei tigani injunghie un roman in plina strada in Buzau. VIDEO SOCANT

Imaginile au fost surprinse de camera video de pe autoturismul unui buzoian care s-a întâmplat să treacă prin zonă fix în momentul bătăii.

sursa foto: buzoienii.ro

Pot fi lesne observați trei bărbați de etnie tiganeasca în timp ce îl cotonogesc pe un al treilea, căzut la pământ.

Doi dintre agresori sunt în picioare, iar un al treilea este prăbușit peste victima întinsă pe asfalt.

Există și un fundal sonor elocvent. Victima se vaită și imploră „nu mai da”, unul dintre agresori îndeamnă „dă-i, dă-i”.

După aceste secvențe, fie și doar de câteva secunde, lucrurile se complică, iar decizia procurorului de caz și a judecătorului de a aplica doar control judiciar devine discutabilă.

Citiți și:  Feriți-vă de acești infractori periculoși care vă bat la ușă! Ocupă casele proprietarilor cu forţa. Gruparea care a speriat România

Pentru că următoarea imagine de care presa dispune este cea cu balta consistentă de sânge de pe jos – în care a fost lăsată victima (Leo Gavrilă), dar și cu declarația personalului medical din spital:

„13 lovituri cu un corp ascuțit și șoc hemoragic din cauza pierderii abundente de sânge”.

Din imaginile văzute acum afirmația lui Adi Merișan, că de fapt Leo Gavrilă a fost cel agresiv, și că el și al său băiat plus nepotul doar s-au apărat nu se mai susține 100%.

Probabil că la început a fost auto-apărare, dar din câte vedem în imagini ulterior aceasta s-a transformat în agresiune și (la limită) chiar în tentativă de omor.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Iar decizia de aplicare din grupul celor trei agresori doar a controlului judiciar pentru adult (Adrian Merișan) devine una discutabilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.