Trei tigani din Simileasca au bătut un bărbat până l-au lăsat lat pe marginea drumului și i-au furat și telefonul

Trei tigani s-au oferit să-l ducă pe un bărbat acasă, la Vernești, cu mașina, însă, profitând că era beat criță, l-au bătut până l-au lăsat lat pe șosea, nu înainte de a-i lua telefonul. Deși nu se putea ține pe picioare, omul a reușit să oprească o mașină și să roage șoferul să sune la Poliție. Totul s-a întâmplat azi-noapte, în zona Fabricii de Bere. Ajunși la fața locului, polițiștii nu au înțeles mare lucru despre ce se întâmplase, fiind puși și pe o pistă falsă. Au început imediat căutările iar în această dimineață au dat și de urma tâlharilor. Este vorba despre trei tigani din Simileasca.

Citiți și:  Puradel pus să cerşească de familia de etnie "neprecizata" care îl supraveghea dintr-o maşină de lux. Protagoniştii, recent întorşi din Suedia

La data de 31 ianuarie a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău, au identificat la scurt timp de la comiterea faptei, principalii bănuiţi de comiterea unei tâlhării.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., trei bărbaţi în vârstă de 24, 32 şi 40 de ani, toţi din Buzău, ar fi sustras telefonul mobil unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din Zoreşti, prin violenţă şi profitând de faptul că acesta se afla în stare de ebrietate.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

7 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile