TREI PENSIONARI AU MURIT LA SCURT TIMP DUPA UN MARATON SEXUAL DE 72 DE ORE

Brunswick, Georgia | Un cuplu în vârstă și unul dintre vecinii lor au fost găsiți morți în patul cuplului, după un maraton sexual de trei zile, condus de Viagra, care i-a făcut pe toți trei să sufere atacuri de cord aproape simultan.

Albert Simpson, în vârstă de 83 de ani, și soția sa Thelma, în vârstă de 80 de ani, au fost găsiți morți în reședința lor duminică, împreună cu un vecin și prieten de multă vreme, Jebediah Jones, în vârstă de 86 de ani.

Toți cei trei bătrâni au fost găsiți goi pe patul lor și au fost găsite cantități importante de medicamente pentru disfuncție erectilă pe o noptieră din apropiere, ceea ce sugerează că au murit în timpul actului sexual.

Potrivit purtătorului de cuvânt al departamentului de poliție din Brunswick, locotenentul Robert Miles, probele video găsite pe site arată că cei trei bătrâni fuseseră implicați într-un maraton sexual timp de 72 de ore înainte de a suferi de probleme cardiace.

„Am găsit câteva ore de înregistrări video care arată toate cele trei victime implicate în actul sexual în zilele anterioare morții. De asemenea, arată ambii bărbați care ingerează cantități mari de medicamente cu disfuncție erectilă.
Locotenentul Miles spune că problemele cardiace ale victimelor pot fi cauzate de consumul excesiv de droguri și de efortul fizic excesiv de intens.

„Am găsit sute de videoclipuri similare în casa cuplului care arată că erau obișnuiți cu acest tip de maraton sexual intens. Dovada sugerează că au împins un pic prea mult de această dată pentru vârsta și starea lor, dar va trebui să așteptăm să fie sigură autopsia. ”

Multe mii de americani mor în fiecare an în timpul activității sexuale, cel mai frecvent de probleme cardiace cauzate de efort fizic excesiv.

Supradozele de droguri erectile au devenit, de asemenea, mai frecvente în ultimii ani, în conformitate cu Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA (HHS).

În 2017, mai puțin de 11.000 de supradoze mortale asociate cu medicamente pentru disfuncție erectilă au fost raportate în întreaga Uniune, în timp ce peste 23.000 au fost raportate în 2018 și aproape 39.000 în 2019.

Potrivit HHS, mai mult de 70% din aceste decese au implicat contrabandă sau droguri contrafăcute în loc de cele prescrise în mod legitim.

Vezi: PARANORMAL! Un avion DISPARUT in Triunghiul Bermudelor in anul 1945 a aterizat in Florida in aceasta dimineata | Pilotii nu-si amintesc nimic!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *