Trei NUME BOMBA pe lista de europarlamentari a PSD

PSD pare să pregătească trei nume-bombă pe lista de europarlamentare. Jurnalistul Victor Ciutacu susține că surse din PSD l-au informat că Liviu Dragnea are în vedere numele a trei persoane din afara partidului. Un personaj controversat, un luptător cu Statul-paralel și o ziaristă.

Victor Ciutacu a scris pe Facebook că lista PSD pentru alegerile europarlamentare vor apărea trei nume surpriză:

„Hai că deja mă plictisește mimarea asta ipocrită a consultărilor pe tema candidaturilor la europarlamentare. Dacă nu se răzgândește comandantul suprem de spaima cuțitului, trei nume extra PSD intră pe lista de candidați, toate pe filiera înțelegerii Dragnea-Voiculescu: Carmen Avram, Chris Terheș, Maria Grapini. V-am pupat, mă întorc să muncesc ca să trăiesc”.

Maria Grapini este europarlamentar pe filiera PC (Partidul Conservator) și a devenit extrem de cunoscută ca urmare a pozițiilor sale bătăioase, dar și a numeroaselor gafe pe care le-a făcut în postările sale. Preotul Chris Terheș este un cunoscut luptător cu abuzurile din sistemul de justiție, care a avut poziții extrem de dure la adresa DNA:

„DNA a trecut de la grup infracțional organizat la cel de organizație teroristă. Sub conducerea lui Kovesi, are clar obiective politice, de control sau subminare a puterii democratice alese legitim în România, folosindu-se în acest scop de forță, răspândire de informații false, propagandă, șantaj, manipulare, amenințări asemenea teroriștilor”.

Carmen Avram este o jurnalistă de la Antena 3 care s-a făcut remarcată prin reportajele sale, premiate la numeroase festivaluri de televiziune din România și Statele Unite ale Americii.

Referitor la listele de candidați ai PSD, Liviu Dragnea declarase la Craiova: „Ce îmi doresc pentru europarlamentare e să avem o listă de candidaţi, patrioţi, care să fie patrioţi în Europa, ca să se bată pentru România, să sprijine mai multe fonduri UE şi să se implice în interesul major al acestei ţări. Nu am promis niciun loc la nimeni. Dar mi-aş dori ca pe această listă să fie Claudiu Manda şi o să îl sprijin în partid pentru asta, pentru că ştiu că e un om care se bate şi e fără frică.”

Sursa:evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.