fbpx
NATIONALSTIRI

Trei imigranți au vandalizat monumentul de la Sarmizegetusa Regia

Trei imigranți non-europeni din Tadijkistan, veniți cu complicitatea Guvernului României, aflați în vizită la Sarmizegetusa Regia, au mâzgălit monumentele din cetatea dacică si au fost prinși de paznici.

3 barbati din tadjikistan sunt cercetati penal dupa ce au vandalizat

„Patrula de jandarmi din cadrul Detașamentului 4 de Jandarmi Orăștie care se afla în misiune de menținere a ordinii publice pe traseele turistice din zona Cetății Sarmizegetusa Regia a fost sesizată de agentul de pază din cadrul sitului arheologic cu privire la faptul că un grup de persoane în interiorul cetății scrijelește monumente aflate pe terasa a XI-a, respectiv un bloc din cadrul ansamblului de blocuri de calcar aflate în zona piațetei pavate în apropierea marelui templu circular de pe terasa a XI-a”, a informat Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara (DGAMPT).

Cei trei imigranți au permise de ședere în România, acordate de autoritățile antiromânești care favorizează imigrația noneuropeană, cu slugărnicie față de directivele Uniunii Europene.

Jandarmii le-au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunea de distrugere și au solicitat intervenția polițiștilor.

„Poliția Municipiului Orăștie fost sesizată de către jandarmii Postului Montan Grădiște cu privire la faptul că jandarmii au depistat trei bărbați de naționalitate tadjică, bănuiți că ar fi scrijelit diferite însemne, în incinta cetății dacice Sarmizegetusa Regia. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului i-a identificat pe cei trei bărbați și a stabilit că aceștia (angajați ai unei societăți comerciale din Deva), în timp ce se aflau în incinta cetății dacice, au zgâriat trei pietre aflate în incinta cetății”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Cei trei turiști au declarat că nu au știut că nu au voie să graveze pietrele respective. Cel mai probabil, au vrut să își marcheze trecerea prin Sarmizegetusa Regia, scriindu-și numele pe monumente.

Guvernul vrea să aducă imigranți din Asia în loc să angajeze români! Rezultatul îl vedem, ca mostră, în știrea de mai sus.

Mostră pentru că fenomenul imigrației noneuropene nu se oprește aici. Vom avea multe astfel de cazuri și România va suferi, atât demografic, cât si cultural, dacă nu ne vom schimba politica privind invadatorii migratori.

„Cine-au îndrăgit străinii,/ Mânca-i-ar inima câinii,/ Mânca-i-ar casa pustia,/ Și neamul nemernicia!”

sursa: Incorect Politic

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.