“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALGHID PRACTIC

TREBUIE sa STII si TU asta – Iata cateva utilizări ale pliculețelor de silica gel din cutia de pantofi

gel silica

Acele pliculețe de silica gel pe care scrie “Do not eat”/ “A nu se mânca”. sunt utile în gospodărie. Ele reprezintă un agent deshidratant. netoxic, care va usca totul în jurul lui.

O singură biluţă de silicagel poate reţine apă de până la 40% din greutatea sa. Silicagelul nu este foarte toxic şi nu poate cauza otrăvirea. Aceste pachetele nu pot ucide o persoană, dar reţin toată umiditatea din gură şi determina un disconfort major.

Ce alte întrebuințări mai au pliculetele cu gel?
Granulele pot usca telefonul ud. Îl puneţi într-o pungă împreună cu pachetelele de gel silică, lăsaţi să acţioneze 24 de ore şi telefonul vostru nu va fi afectat de umezeală.

Menţine luciul şi strălucirea bijuteriilor. Puneţi în cutia cu bijuterii câteva pliculeţe cu gel silică pentru a atrage umezeala.

Înlătură mirosul neplăcut din rucsacul cu care mergeţi la sală.

Previne umezealăanumitor produse alimentare. Gelul de siliciu nu este comestibil, însăajută la prevenirea umezelii produselor alimentare ce trebuie să fie mereu uscate (de exemplu biscuiţii sau pesmeţii).

VEZI SI: YouTube va DA JOS foarte multe videoclipuri! Salveaza ce iti place … cat mai poti! Iata motivul CENZURII

Previne distrugerea anumitor documente importante care, din diverse cauze s-ar umezi.

Se folosesc şi pentru păstrarea uscată a hranei pentru animale.

Protejează medicamentele. Şi medicamentele se pot deteriora dacă prind umezeală, de aceea, pentru a evita că acest lucru , puteţi folosi pliculeţele cu gel silică.

Împrospătează mirosul casei. Se iau biluţele de gel silică, se pun într-un castronel şi peste ele se pun câteva picături din uleiul esenţial preferat. Veţi vedea ce miros plăcut se va degajă în încăpere.

Protejează hainele. Pentru că acestea să aibă mereu un miros proaspăt, puteţi strecura printre haine câteva pliculeţe de gel silică.

Previne umezirea ornamentelor de iarnă. Pentru a evita ca globuleţele, instalaţia şi alte obiecte pe care le folosiţi pentru împodobirea pomului de Crăciun şi a casei, folosiți pliculețele de silicon.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.