“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Tratatul de la Trianon încinge spiritele în Ungaria. Partidul lui Viktor Orban L-A SOMAT „să părăsească imediat viața publică maghiară”

Viktor Orban

Un primar al opozanților unguri, Péter Niedermüller, vorbește despre tratatul de la Trianon ca despre motivul pentru care ungurii din România, Slovacia sau alte state vecine Ungariei, trăiesc mai bine acolo, în prezent. Acum, partidul lui Viktor Orban îi cere primarului districtului 7 din Budapesta să demisioneze.

Pe 4 iunie s-au împlinit 102 ani de la momentul semnării Tratatului de pace de la Trianon. Cu acest prilej, primarul districtului 7 al Budapestei, Péter Niedermüller, din partidul de opoziție, transmite un mesaj care irită partidul de guvernământ Fidesz, condus de Viktor Orban, premierul țării.

Tratatul de la Trianon, motiv de dispută politică internă în Ungaria
„Gândiți-vă la ungurii care, mulțumită lui Trianon, trăiesc astăzi mai bine în România, Slovacia și în celelalte țări din jur decât noi acasă, în Ungaria”, a transmis primarul Péter Niedermüller.

Drept consecință, reprezentanții partidului Fidesz au transmis că declarația lui Niedermüller este una rușinoasă, motiv pentru care trebuie să dispară din viața publică a Ungariei.

„Péter Niedermüller ar trebui să părăsească imediat viața publică maghiară și să-și ceară scuze pentru declarația sa rușinoasă!” – a transmis partidul de guvernământ, care cere ca DK „să se distanțeze de un atac dur la adresa stimei noastre de sine naționale”, conform MTI, citat de Flux 24.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.