MEDICAL

Tratamentul pentru pacienţii cu forme uşoare de COVID, publicat de un medicul Adina Alberts. Sunt incluse şi vitamine şi medicamente cunoscute

adbn

Medicul avansează o listă de medicamente eficiente în cazul pacienţilor cu forme uşoare de COVID, iar pe lângă aceasta recomandă şi suplimente alimentare precum Quercitină, Echinaceea, cătină, cxtract de coacăz negru sau propolis.

Medicul Adina Alberts a postat pe contul său de Facebook o schemă de tratament care dă rezultate în cazul celor infectaţi cu noul coronavirus, dar care doar au cel mult simptome moderate.

„Dragi colegi, medici de familie! Mă adresez dvs în mod special acum, pentru că pe umerii dvs va cădea, în curând, greul acestei pandemii!
Trebuie să gestionaţi prin telefon mii de situaţii medicale. Trebuie să oferiţi explicaţii, să daţi reţete, să acordaţi atenţie şi grijă tuturor celor care din nefericire se vor infecta cu SARS-Cov2. Şi nu vor fi puţini!
Este multă muncă. Trebuie să aveţi disponibilitate pentru a spune mereu “prezent”. “Linia întăi” se muta încet, încet către dvs, în cabinetele şi pe telefoanele/ laptopurile dvs.
Fac un apel la toleranţă şi înţelegere. Ca de obicei, EU ÎNCERC SĂ AJUT! De aceea voi posta mai jos, schema clasică de tratament în cazul în care cetăţenii au neşansa de a fi testăţi pozitiv la SARS-Cov2”, este introducerea făcută de doctorul Adina Alberts.

În continuare, medicul prezintă schema de tratament standard pe care medicii de familie ar putea să o recomande pacienţilor cu forme uşoare de COVID-19.
„„Marea majoritate a medicilor de familie sunt de acord cu această schemă de tratament:
1. Azitromicina cp de 500 mg, 1cp/ zi, 5-7 zile.
2. Paracetamol cp de 500 mg, 1cp la 8 ore, în caz de febră sau dureri, 14 zile.
3. Aspenter, cp de 75 mg, 1 cp pe zi, 14 zile.
4. Medrol cp 4 mg, 1 cp /zi timp de 2 zile, apoi 2 cp/zi încă 2 zile, apoi câte 3 cp/zi până la 10 zile, la ora 10 dimineaţa.
5. Protecţie gastrică. Sunt multe variante. De exemplu: Omeran cp 20 mg, 1 cp la 12 ore, 14 zile.
6. Vitamine C 2 g/zi, 14 zile
7. Vitamina D 1000 UI/ zi, 14 zile.
8. Zinc cp 25 mg, 2 cp/zi, 14 zile.
9. Probiotice. Sunt multe variante. De exemplu: Linex forte cp 60 mg, 1-2 cp pe zi, 14 zile.
10. Antitusive. Sunt multe variante. De exemplu: BronhoKlir, 5 ml de 3 ori/zi, cât persistă tusea.
11. Septosol cu albastru de metilen pentru igiena orofaringiană, 1-3 cp/zi, 14 zile
12. DIETA HIPOSODATĂ cât timp durează administrarea preparatelor cortizonice. ( Medrol, Dexametazona)
Preparate de genul suplimentelor alimentare precum Quercitină, Echinaceea, Cătină, Extract de coacăz negru, Propolis, Coenzima Q10, etc, sunt binevenite în aceste vremuri. E bine să le aveţi în casă şi să vi le administraţi şi preventiv. Pe rând.
Rog medicii de familie care văd această postare, să ne semnalizeze modificări şi/sau completări la schema de tratament de mai sus, dacă acest lucru se impune. Mulţumesc anticipat!”, a scris Adina Alberts pe Facebook.

Mesajul postat de Adina Alberts a devenit în scurt timp viral. Postarea a fost apreciată de aproape 3.400 de internauţi şi a adunat mai mult de 2.100 de distribuiri în decurs de câteva ore. Aproape 500 de oameni au comentat, cele mai multe comentarii fiind pozitive.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.