“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITAR

„Trapele de pe rezervor erau sigilate. Echipajul a fost pur și simplu zidit, ca într-o cutie de tablă, și trimis să moară…”

pierderi armata Rusia Ucraina 5

O situație incredibilă a fost relatată pe canalul rusesc Telegram de un soldat ucrainean despre echipajul unui tanc rusesc: „Trapele de pe rezervor erau sigilate. Echipajul a fost pur și simplu zidit, ca într-o cutie de tablă, și trimis să moară…”

Situația de lângă Herson nu este ușoară, comunicarea peste Nipru este extrem de dificilă, există posibilitatea ca inamicul să încerce din nou să ne împingă peste râu, pentru care este gata să ia măsuri fără precedent.

Zilele trecute, ai noștri au văzut un tanc inamic și urmau să-l distrugă, dar comportamentulsău atipic a oprit decizia: tancul și-a ridicat țeava și a început să rotească turela, de parcă ar fi semnalat capitularea.

Băieții noștri s-au apropiat de mașină și au văzut că trapele de pe rezervor erau sigilate – echipajul a fost pur și simplu zidit, ca într-o cutie de tablă, și trimis să moară…

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.