“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATESPIRITUALITATE

Transsexualul Naomi face DEZVĂLUIRI SOCANTE despre preotul Pomohaci: “E HOMOSEXUAL. Am fost împreună la Opera Română şi i-am luat microfonul în gura”

naomi

Transsexualul Naomi a făcut afirmaţii uluitoare despre preotul Cristian Pomohaci, în scandalul în care acesta este implicat în ultimele zile.

Invitată, prin telefon, în cadrul emisiunii “Agenţia VIP”, Naomi a dat un răspuns clar la întrebarea legată de înclinaţiile sexuale ale preotului Cristian Pomohaci: “Pe Cristi Pomohaci îl cunosc din 1995. Este homosexual, eu sunt cea care vă spune direct cum stau lucrurile, dar nu este pedofil…”.

Naomi a precizat că l-a cunoscut personal pe Pomohaci, cu care s-a întâlnit la mai multe manifestări culturale. Ea a adăugat: “Ne-am văzut la mai multe festivaluri şi am am fost împreună şi la Opera Română. Ne-am dus şi am luat câte un microfon în g…. Pe vremea aceea, în anii de după Revoluţie, nu puteai vorbi despre înclinaţiile tale”.

Cristian Pomohaci, preot paroh al Bisericii Moşuni-Veţa, judeţul Mureş, este în centrul unui scandal mediatic, după ce, în mediul online a apărut o înregistrare a unei conversaţii care ar fi avut loc între Pomohaci şi un adolescent în vârstă de 17 ani. Din înregistrare reiese faptul că preotul Pomohaci i-ar fi propus tânărului să întreţină relaţii sexuale.

Potrivit reprezentatului Arhiepiscopiei, părintele Pomohaci nu a recunoscut nimic, a negat toate acuzaţiile şi a precizat că este nevinovat. Totuşi, s-a comunicat că, până la rezolvarea cazului, preotul nu mai are voie să oficieze vreo slujbă şi are la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi demonstrat nevinovăţia.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. minciuni ai fost platit nespalatule ca sa declari ceea ce spui uitatate la tine cum arati parca esti capac de sub marin ..

  2. minciuni ai fost platit nespalatule ca sa declari ceea ce spui uitatate la tine cum arati parca esti capac de sub marin ..

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.