Transforma Windows 7 in Windows 8

Când aveam Windows XP îmi doream ca acesta să arate ca Windows 7. Motivul e clar, pentru că Windows 7, pe lângă faptul că e superior lui Windows XP cam din toate punctele de vedere, arată mai bine, şi te simţi pe un Windows mai modern.
Acum când a apărut Windows 8, pot spune că arată ca şi aspect ceva mai bine decât 7.

N-a fost greu să-i dau şi lui Windows 7 aspectul de Windows 8 datorită lui Windows 8 UX Pack, o temă gratuită (daca pot să îi spun aşa, pentru că face mai mult decât o temă obişnuită), cu care putem transforma Windows 7-le în Windows 8, în doar câteva secunde.
Şi iată cum o să arate Windows 7 după instalarea acestei teme:

Instalarea este, aşa cum spuneam şi mai sus, foarte rapidă, în mare parte din cauza faptului că nu necesită restartarea calculatorului, toate modificările o să fie făcute pe viu.

Dacă ceva nu ne convine, putem dezinstala oricând aplicaţia rulând executabilul pe care l-am descărcat pentru a instala acest transformator. Tot rulând executabilul putem selecta alte opţiuni disponibile pentru a modifica ceva care nu ne satisface, iar apoi dăm pe Configure.

Ce mi-a plăcut din start la aceasta aplicaţie este că mi-a făcut colţurile drepte la toate ferestrele, iar culoarea lor este mult mai plăcută. Singura chestie pentru care eu personal folosesc acest transformator, pentru ca Metro nu ma pasionează deloc.

Nu consumă niciun fel de resurse aiurea şi nu este deloc greu de instalat, testaţi-l cu încredere.
Rulează pe Windows XP & Windows 7, 32 şi 64 de biţi.

Download Windows 8 Transformation Pack
(ATENTIE: după ce descărcaţi arhiva, redenumiţi-o şi eliminaţi acel _)

Sursa: xux.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.