Traian Berbeceanu, a fost votat ca ministru de Interne

traian-berbeceanu

Românii care au votat până acum pe ”Guvernul străzii” l-au ales în fruntea Ministerului de Interne pe fostul comisar șef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu.

Pe site-ul aminitit anterior au fost propuse 15 mari domenii care corespund ministerelor, iar fiecare român logat poate propune pe cineva.

”Vrem să identificam oamenii competenți din această țară (de preferat apolitici). Nominalizează o persoană pe care o cunoști pentru că ai lucrat cu ea, sau o persoana despre care știi că este profesionistă în domeniul său de activitate, și care e capabilă să formeze o echipă de oameni competenți în jurul ei.“Printre nominalizări se regăsesc, după cum veți vedea, și oameni politici, dar am hotărât să fie la decizia voturilor românilor asta”.

Iar hunedoreanu Traian Berbeceanu, fost comisar șef al BCCO Alba, conduce detașat la categoria Afaceri Interne și Apărare Națională, având 449 de voturi.

Berbeceanu este cel care a început lupta cu sistemul corupt, după ce procurorii DIICOT de la Alba i-au fabricat un dosar și acuzații pentru că nu a vrut să intre-n grupul lor, fiindu-le teamă că are informații care-i pot incrimina. Martorii folosțiți de procurorii DIICOT să declarea împotriva lui Berbeceanu demontează acuzațiile la audierile de la Înalta Curte de Casație și Justiție unde fostul șef al BCCO Alba încearcă să își dovedească nevinovăția.

”Am citit și am văzut grămezi de documentare ce relatau cazul acestui om. M-a impresionat în primul rând dârzenia, curajul și persistența domniei sale. Aș putea spune că a fost unul dintre cei mai chinuiți-pe-nedrept oameni ai societății romanești post-decembriste. Pe o notă personală: Domnule Berbeceanu, vă rog, scapați-ne de corupția politicienilor și birocraților actuali! Știu că ceea ce cer eu într-o singură propoziție, în fapt, este aberant de mult însă, doar oameni ca dumneavoastra și Dna Kovesi pot realiza asta”,spune unul dintre cei care-l văd pe Berbeceanu în fruntea MAI.

După trei zile de vot, un viitor Guvern propus de către români ar putea fi condus de Moise Guran, Dacian Cioloș, Marius Ghenea.

14 comments

 1. DA ar fi si o reparatie morala dar ar fi un profesionist la locul potrivit.

 2. MI SE PARE POTRIVIT SI COMPETENT PENTRU ACEASTA FUNCTIE!! SI EU VOTEZ PENTRU!!

 3. important este sa candideze ca independent, ca sa-l putem vota la alegeri

 4. Sunt pentru si sa-l aduca langa el si pe procurorul Iacobescu,care a a fost pensionat fortat pentru dezvaluirea unor adevaruri. De astfel de oameni are tara nevoie pentru a se trata de cancer!

 5. DA, sunt de acord cu nominalizarea lui si sper sa poata sa aduca langa el toti oamenii capabili si integrii.

 6. Steriu Roxana

  În noianul de informații, uitasem de acest om. Da!

 7. nu poate candida, deoarece este urmarit penal, impreuna cu alina bica si ceata lui Ponta.

 8. Chear daca a facut greseli, speram ca pe viitor sa se indrepte pentru viitorul sau si al Romaniei.

 9. Domnule Berbeceanu, vă rog, scapați-ne de corupția politicienilor și birocraților actuali!

 10. da desigur sunt pentru.in primara am fost colegi de banca si mai apoi in cartier unde ne cunosteam toti.de la parinti la copii.crescut in familie f.ok cu o scoala care a functionat.cu valori morale si umane.da pt ca oameni drepti corecti si pasionati de munca mai rar se gasesc.o idee:ar fi f bine de copiat modelul german de administrare al societatii

  • E urmărit penal pentru ca totul ia fost înscenat.cunosc foarte bine și pot spune ca acest om și- a băgat prieteni la închisoare când a fost să respecte legea. Daaa merită acest vot

 11. E e urmarit penal ce mai…. nu vrem din astia nu!!!!

 12. Foarte buna propunerea pentru Traian Berbeceanu .De asemeni si domnul procuror Iacobescu .Totul depinede primul ministru desemnat ce oameni isi alege sa schimbe ceva bun in tara.

 13. Weber Mihail

  Rog daca e posibil o adresa de Email a lui Domnu Berbeceanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *