Traian Băsescu: Scenariu APOCALIPTIC pentru România

Fără transport public, un tren pe zi, toți funcționarii lucrează de acasă.

Chioru’ lanseaza un atac extrem de dur la adresa betivului Orban, despre care afirma ca incerca sa musamalizeze gravitatea pandemiei COVID-19 in RRomanica.

Pe platforma de manipulare Facebook, fostul vanzator al flotei, Traian Basescu devzvaluie ca lucrurile in tarisoara noastra nu stau chiar asa cum sunt prezentate romanilor si ca hotii de la putere incerca, de fapt, sa ascunda adevarata situatie de ochii oilor.

Marinarul il ataca dur pe betivan, spunand ca Romania se afla pe primul loc la mortalitate in Europa, desi toate posturile cosmopolite sustin ca avem mai putine imbolnaviri decat restul statelor.

Postarea de pe Facebook:

„Orban, cu o linişte inconştientă, ne spune de câte ori întâlneşte un microfon că situaţia este sub control şi că avem mai puţine îmbolnăviri ca alţii. Gaşca de lătrăi liberali susţine pe toate televiziunile că totul este bine şi că de fapt suntem cei mai sănătoşi din Europa, dar nu ne dăm seama.

Prompteristul de la Cotroceni ne citeşte mesaje din care înţelegem că totul este în ordine chiar dacă ţara lui se află pe primul loc în Europa la mortalitate, în sistemul de sănătate nu mai există locuri pentru cei care se îmbolnăvesc, iar personalul medical este epuizat fizic şi lovit necruţător de pandemie.

Opozanţi de teapa lui Ponta şi Tăriceanu trâmbiţează încălcarea drepturilor fundamentale, fără să le pese că spitalele nu mai au locuri şi că oameni infectaţi cu Covid-19 mor în secţiile ATI şi în mod egal, acasă.

Citiți și:  MUTAREA anului pe scena politica. Ce pregătește Orban

Cei responsabili de soarta românilor trebuie să renunţe la propaganda sub care încearcă să ascundă situaţia gravă din spitale şi de la ATI. Procentajul de morţi este mult prea mare”, a scris fostul amant al Elenei Udrea pe Shitbook.

Băse’ continuă atacul cu maimutoiul de servici – Victor Ponta

„Cei de azi nu sunt cu nimic mai puţin ticăloşi decât gaşca putredă de corupţie a lui Ponta care a ascuns adevărurile sistemului de sănătate în tragedia de la Colectiv.

Adevărul din spatele declaraţiilor mincinoase precum că au lucrurile sub control nu va putea fi ascunsă mult timp.

Există obligaţia să fie luate măsuri care nu mai pot fi evitate dacă vrem să nu avem parte de un dezastru la care să asistăm neputincioşi”, mai afirma el.

Ce masuri trebuie luate? Fostul vanzator de tara oferă soluția

„Este necesar să se ia un set de măsuri dure pentru a stabiliza situaţia, adică:

Trecerea sub comandă şi analiză unică la nivel naţional a activităţii instituţiilor naţionale şi locale cu responsabilităţi în acţiunea de combatere a pandemiei de Covid 19;

Angajații din ministere, agenții, primării, consilii județene, trec la lucrul la domiciliu;

Citiți și:  Lovitură fără precedent pentru președintele Klaus Iohannis. Cine vrea sa-i ia locul

Oprirea transportului public local în oraşele mari dar cu menţinerea serviciului de transport public strict către obiective industriale, energetice, industrie alimentară, șantiere de construcții, companii de telecomunicaţii, poştă, companii furnizoare de servicii esenţiale, etc. cu orar bine definit în funcție de programul respectivelor companii”, a completat Băsescu.

Un mare focar de infecție! Nimeni nu se aștepta să se infecteze de aici!
„Transportul public local funcţionează ca un ventilator de împrăştiere a virusului SARS-COV 2 aproape uniform în toate oraşele.

Alte măsuri propuse de chior:

Închiderea urgentă a tuturor școlilor şi grădiniţelor. Dacă funcționarii lucrează de acasă copiii nu vor fi singuri.

Transportul feroviar local şi regional, numai pentru navetiștii care lucrează în obiective industriale, construcţii şi servicii esenţiale.

Transportul feroviar pe distanțe lungi limitat la un singur tren pe zi și maxim 50 la sută din locuri ocupate.

Pentru orice persoană care vine din străinătate, român sau străin, obligația de a veni cu un test PCR efectuat cu maxim 48 de ore înainte sau alternativ carantină până la efectuarea unui test PCR sau test rapid omologat în Uniunea Europeană.

Închiderea mall-urilor.

Doar așa se mai poate evita un dezastru sanitar şi poate şi unul electoral”, a concluzionat fostul sef de stat – mandru ca un cacat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. Dar de faptul ca tiganii umbla peste tot fara masca si ne infecteaza nici un cuvant, toate partidele sunt controlate se pare de stiti voi cine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.