Traian Basescu: Regele Mihai a fost un TRADATOR, sluga la rusi! – VIDEO

Președintele Traian Băsescu declara in 2011la emisiunea „Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV, că în viziunea sa abdicarea Regelui Mihai I reprezintă un mare act de trădare. De asemenea preşedintele a primit un exemplar al revistei Historia, indicând că şeful statului nu era Mareşaul Antonescu, cel prezent pe coperta acestui număr ci Regele Mihai I.

„Continuăm să considerăm că abdicarea Regelui Mihai a fost un mare act patriotic, nu, a fost un mare act de trădare a interesului național al României”, a spus Băsescu.

Acesta a mai spus că, pentru toată lumea, generalul Ion Antonescu rămâne responsabil de holocaustul împotriva evreilor și țiganilor însă toată lumea uită că România avea un șef de stat.

Citiți și:  STAREA DE URGENTA TREBUIE REINTRODUSA! Traian Băsescu aruncă bomba privind situația României

„Pentru toată lumea Antonescu rămâne responsabil de holocaustul evreilor și țiganilor, ducerea lor în Transnistria, dar nimeni nu spune că statul Român avea un șef de stat atunci, ăsta era doar premier”, a declarat Băsescu arătând către cameră coperta revistei Historia

„Unora le dăm averile iar pe alții îi considerăm criminali de război. Șeful de stat și premierul, doar fiindcă unul a fost slugă la ruși și a lăsat țara prin abdicare, îl iertăm de toate păcatele”, a conchis președintele, referindu-se la Regele Mihai I.

VEZI SI: Acest print Nicolae de …Romania, care DENIGRA Romania in afara țării, pe toate canalele Media. Nu va vine sa credeti? Iata DOVADA!

Citiți și:  Traian Băsescu: „Clanurile ţigăneşti nu au limite, răzbunarea va fi crâncenă”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile