ULTIMA ORA Traian Băsescu, PRIMELE DECLARATII dupa revenirea in tara

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, nu mai primește protecție de la Serviciul de Pază și Protecție, după decizia Instanței că a colaborat cu Securitatea.

Întrebat despre acest lucru de jurnaliști, Băsescu a răspuns cu zâmbetul pe buze: „Ți se pare că nu mă descurc acum? Că nu am putut să merg singur? Acum merg acum până la bancă și trebuie să-mi vând titlurile de stat”, a fost răspunsul lui Băsescu.

Președintele Traian Băsescu spune că nu i s-a făcut rău când a aflat decizia ÎCCJ privind colaborarea cu Securitatea, ci că a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unei pneumonii. Fostul șef al statului a făcut primele declarații după externare și s-a arătat foarte vesel, anunțând că își va cumpăra o casă.

Citiți și:  Avocata Eliza Ene Corbeanu: Băsescu NU își va pierde privilegiile de fost președinte

“Eu am făcut un tratament de șapte zile la Spitalul Militar, apoi am fost la spital în Bruxelles. Eu în Bruxelles nu am vrut să merg la spital, dar am avut un puseu de tensiune, de la o boală de plămâni. Diagnosticul de la Bruxelles e de pneumonie netratată la vreme. Am recomandare să port mască tot timpul. Am discutat cu soția mea până spre dimineață, am decis să căutăm un apartament pe care să îl închiriem și să ne conformăm legii. Eu mă simt un cetățean care a trecut prin fața justiției. Că îi place sau nu, trebuie să se conformeze. Am văzut speculații, că i-au luat SPP, o să spună secrete. Nu, niciodată nu o să uit că am fost președinte. Credeți că puteam sta acolo, când aveam soția acasă? Voi călare pe poartă… Trebuia să fiu acasă, mai ales că avem de luat decizii. Trebuie să-mi caut apartament și să văd dacă e de acord Maria. Ar trebui să fie un apartament aproape de piață și metrou. Un apartament cu trei camere aș vrea, având în vedere și cheltuielile”, a declarat Traian Băsescu.

Citiți și:  ULTIMA ORA Basescu, dat afara din casa

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *