Traian Băsescu pregătește NUCLEARA! Ce are de gând să facă?

Traian Băsescu este politicianul care a știut cel mai bine să-și sporească imaginea și să rămână un reper când vine vorba de marketing electoral. Chiar dacă nu a reușit să transforme PMP în partidul la care visa, rezultatele pe care le-a obținut sunt totuși remarcabile. A reușit să intre în Parlament.

Traian Băsescu a decis, însă să se retragă de la conducerea partidului și să-i paseze întrega responsabilitate lui Eugen Tomac. Fără locomativă electorală, PMP s-a prăbușit în sondaje și singura soluție pentru a intra în Parlamentul European rămâne tot fostul președinte al României.

În acest context, membrii PMP l-au rugat pe Traian Băsescu să fie din nou cap de listă la alegeri, de data aceasta la alegerile europarlamentare. Fostul președinte a spus că va da un răspuns numai după ce vorbește cu soția sa, Maria: O întreb pe Maria dacă mă lasă să candidez, a declarat Traian Băsescu, care nu poate sta departe de politică oricât de mult ar încerca să se abțină.

Citiți și:  Băsescu, declaratie EXPLOZIVA in Parlamentul European. News alert

Cert este că are încă mulți susținători și este cam singurul care poate scoate PMP din abisul în care se află acum din punct de vedere electoral.

Sursa:capital.ro

[contact-form][contact-field label=”Nume” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Sit web” type=”url” /][contact-field label=”Mesaj” type=”textarea” /][/contact-form]

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.