Traian Băsescu, în lacrimi la TV! Care este marea greșeală a României

Emoții mari pentru Traian Băsescu. Fostul președinte al României, prezent la TV, a vorbit despre drama locuitorilor din Bucovina, dar și despre marea greșeală a statului român.

„În 1941 locuitorii din câteva localităţi din Bucovina ucraineană au cerut să fie lăsaţi să meargă în România. Armata rusă şi NKVD-ul au spus ‘da’ şi s-au încolonat. I-au chemat pe toţi cei 3000 de români, care îşi doreau să vină în România. I-au adunat pe toţi la Pădurea Albă şi i-au mitraliat. NKVD-ul i-a mitraliat. Știţi ce-i acolo? O cruce şi trei gropi comune (n.r.: Trăian Băsescu se opreşte şi lăcrimează).

Facem prea puţin pentru ei. Și când aud sau văd tot felul de ticăloşi care vorbesc despre mine şi spun că vreau să mă fac preşedinte în Moldova… Nu! Este un lucru pe care trebuie să-l facem! Și vă mai spun un motiv: suntem singurul stat care n-a eliminat efectele Pactului Ribbentrop-Molotov. Suntem singurul popor care stă plecat încă de teama lui Stalin şi Hitler care au ordonat miniştrilor de externe Ribbentrop şi Molotov să semneze acel pact prin care am predat Basarabia la cheie fără să tragem un glonţ”, a spus fostul preşedinte Traian Băsescu într-un interviu pentru postul de televiziune România TV.

Citiți și:  Basescu da de pamant cu liderii AUR: "Şoşoacă ar fi bună de şefă de galerie la Dinamo..."

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU