Traian Băsescu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre Găbiţa Firea și procurorul general PSD Tiberiu Nițu

firea

Traian Băsescu începe, uşor, uşor, să mai uşureze din sacul de mici secrete despre fiecare pe care-l duce în spinare. El o mângâie uşor pe obraz, cu mopul de WC, pe Găbiţa Firea. Iar apoi, tot uşurel, îi înfinge un papuc înroşit, ca un glonţ, în fund, lui Niţu.

”Am primit o scrisoare prin care aflu că sunt suspect pentru că am făcut o declarație. O să mă duc la Parchet. Rog organele statului să se uite în Grivco să vadă câți bani au fost transferați de doamna Firea de la Crescent, în 2007-2011, când era administrator la o firmă din grupul Grivco.

Sunt un suspect pentru că am deranjat-o pe doamna Firea. Eu cred că ar trebui să aibă grijă, și nu e santaj, câți bani a transferat din Crescent in trustul lui Voiculescu. Să iși aduca aminte dacă a semnat acte când transfera bani de la Crescent în trustul lui Voiculescu. Dacă își aduce aminte, Firica să se spovedească public.

CCR i-a explicat că președintele poate să facă orice declarație politică în timpul mandatului. Mă duc la Parchet. Sunt ca Nițu: el e suspect că a tras la Revoluție. Probabil că a împușcat câțiva teroriști.

Organele statului ar trebuie să se uite la Grivco. În perioada 2007-2011 s-au transferat bani de la Crescent la Grivco. Firea a semnat cu mâna ei niște acte de împrumuturi de 400.000 de euro și 1.800.000 de dolari. E o spălare de bani.

Le-am primit cu un bilețel pe care scria 10.000 de euro de la Elena Udrea, de la un ziarist cu barbă, Oreste. Udrea mi le-a dat mie, eu le-am dat instituțiilor statului. Udrea nu a plătit și de aia e supărat Oreste. El a sustras niște documente din Grivco.”, a spus Băsescu.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

3 comentarii

  1. O cloaca-cum s-ar spune<acolo sunt banii dumneavoastra>catea mii de miliarde de euro lipsa din gestiunea tarii.

  2. Oare ce "imtrbare de baraj" pusa de cameleonul pirato-fermer unui "contacandidat" il va fce sa transpire cu gandul la un "jilt" poleit (cu aur, sau c …t)", la anumite momente ele "existentei" lui efemere ? Isi va prinde "nepotii la majorat" ca conducator de stat (la propriu), sau ca un mos ca impinge "carjele" ? Ca deja ii tremura mainile de bucurie ca a trecut examanele de "coducator de barca" si asteapta sa-i apara "angajarile" la marilefirme detinatoare de vapoare de transport din USA, Merkelia, Bruxelezia; New Izdraelia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *