Traian Băsescu DETONEAZĂ BOMBA anului: ‘Liviu Dragnea trebuia să ia ani grei de pușcărie în dosarul Referendumului, dar a fost protejat de Kovesi’

Traian Băsescu a făcut noi dezvăluiri despre celebrul dosar al Referendumului din 2012, în care Liviu Dragnea, șeful PSD, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Conform fostului președinte al României, Dragnea a primit o condamnare blândă pentru prietenia pe care a avut-o cu fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Totodată, conform lui Băsescu, Dragnea nu ar fi avut în intenție să de o lege a amnistiei și grațierii.

”Părerea mea e că Dragnea nu a vrut niciodată să dea o lege a amnistiei și grațierii tocmai datorită prieteniei sale cu sistemul. El a primit o condamnare cu suspendare în dosarul Referendumului pentru că a avut o înțelegere cu Kovesi. El a avut un tratament preferențial, trebuia să ia ani grei de pușcărie. S-au furat peste două milioane de voturi la referendumul din 2012. Erau sute de șefi de secții de votare care trebuiau băgați în pușcărie.”, a spus Traian Băsescu la TVR 1.

Citiți și:  Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.