POLITICA

Traian Băsescu, ATAC VIOLENT in DIRECT la adresa lui Liviu Dragnea

basescu dragnea mi a dat cadou o corabioara din brazilia sotia afland de unde e a aruncat o 310391 1Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a umilit, în direct, o prezentatoare de la România TV. Actualul senator s-a dezlănţuit la adresa acesteia, dar nu l-a iertat nici pe şeful PSD, Liviu Dragnea.

Băsescu este renumit pentru replicile sale foarte dure și sincere. De această dată, i-a venit rândul unei realizatoare de la România TV. Fostul președinte a pus-o la colţ pe Andreea Creţulescu atunci când aceasta a vorbit despre referendumul pentru demiterea sa şi despre condamnarea lui Dragnea.

” Doamna Crețulescu, oricât ați fi de PSD-istă, nu puteți să îi acoperiți la o fraudă de două milioane de voturi. „, a tunat Băsescu.

Fostul şef al statului nu s-a oprit aici. Nici Liviu Dragnea nu a scăpat de vorbele grele ale acestuia. Fostul său subaltern, de pe vremea când Dragnea făcea parte din PD, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru fraudă la referendumul de demitere a preşedintelui.

„Este o condamnare pentru că a furat voturi. De asta e condamnat. A fura nu înseamnă că le-a luat să le ducă acasă. Le-au pus pentru oameni care nu au fost la vot. Au băgat mai multe voturi decât oameni la vot”, a spus Băsescu la RTV.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.