Traian Băsescu, ATAC VIOLENT in DIRECT la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a umilit, în direct, o prezentatoare de la România TV. Actualul senator s-a dezlănţuit la adresa acesteia, dar nu l-a iertat nici pe şeful PSD, Liviu Dragnea.

Băsescu este renumit pentru replicile sale foarte dure și sincere. De această dată, i-a venit rândul unei realizatoare de la România TV. Fostul președinte a pus-o la colţ pe Andreea Creţulescu atunci când aceasta a vorbit despre referendumul pentru demiterea sa şi despre condamnarea lui Dragnea.

” Doamna Crețulescu, oricât ați fi de PSD-istă, nu puteți să îi acoperiți la o fraudă de două milioane de voturi. „, a tunat Băsescu.

Fostul şef al statului nu s-a oprit aici. Nici Liviu Dragnea nu a scăpat de vorbele grele ale acestuia. Fostul său subaltern, de pe vremea când Dragnea făcea parte din PD, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru fraudă la referendumul de demitere a preşedintelui.

„Este o condamnare pentru că a furat voturi. De asta e condamnat. A fura nu înseamnă că le-a luat să le ducă acasă. Le-au pus pentru oameni care nu au fost la vot. Au băgat mai multe voturi decât oameni la vot”, a spus Băsescu la RTV.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *