Tragedie uriasa. Toți membrii unei familii de români AU MURIT pe loc intr-un teribil accident

Trei membri ai aceleasi familii au murit pe loc dupa ce masina in care se aflau s-a izbit frontal de un alt autoturism.

Accidentul a avut loc duminică noaptea, în jurul orei 23:30, în localitatea Triestina-Portegrandi din regiunea Quarto d’Altino, Italia.

Din informațiile transmise pe presa din peninsulă, românii circulau regulamentar, într-o mașină Ford Focus, la volan fiind Tatiana Celina Ciobanu, în vârstă de 40 de ani. Pe scaunul din dreapta se afla soțul acesteia, Francisc Ciobanu, de 45 de ani, iar pe bancheta din spate fiica celor doi, de 21 de ani, Diana Francesca.

Automobilul s-a izbit frontal de o mașină Toyota Yaris, care a intrat pe contrasens. Femeia care se afla la volan, o indiancă în vârstă de 29 de ani, a murit și ea pe loc, scrie Trevisotoday.it.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina românilor a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. Celălalt autoturism s-a învârtit de câteva ori. Ambele au fost complet distruse.

Un al treilea vehicul, câteva minute mai târziu, a lovit mașina în care se afla tânăra de origine indiană. La fața locului s-au deplasat trei echipe de pompierii, ambulanțe și carabinierii. În ciuda eforturilor acestora, patru persoane au fost declarate moarte.

Conducătorul celeilalte mașini a ajuns la spital, dar nu a suferit răni grave, fiind tratat doar pentru șocul avut.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *