Tragedie uriasa în lumea presei! Un jurnalist celebru A MURIT dupa ce a fost EXECUTAT în plină stradă

Este vorba despre Peter R. De Vries, un jurnalist olandez specializat în anchete cu privire la cazuri penale. Acesta a fost grav rănit la Amsterdam în ziua de 6 iulie, după ce a fost împușcat. Din păcate, familia lui a transmis că nu a mai putut fi salvat şi a încetat din viaţă.

Un jurnalist celebru a murit după ce a fost împușcat în stradă. Nu a putut câștiga lupta cu rănile
Familia jurnalistului a transmis recent într-un comunicat publicat de publicația olandeză RTL că Peter R. De Vries a murit joi, 15 iulie, din cauza rănilor, conform afp.com

„Peter a luptat până la capăt, dar nu a putut câştiga bătălia. El a murit înconjurat de cei care-l iubesc”, au transmis apropiații jurnalistului după tragicul deces.

Cine era Peter R. De Vries?
Potrivit sursei menționate, Peter R. De Vries era un reporter celebru în Olanda, cunoscut pentru investigațiile sale cu privire la răpirea magnatului industriei de bere Freddy Heineken în anul 1983. Regretatul jurnalist și-a câştigat recunoașterea şi în Statele Unite după ce a investigat dispariția adolescentei Natalee Holloway în anul 2006. Totodată, acesta a fost amenințat de mai multe ori de diferiți reprezentanți ai lumii interlope în legătură cu mai multe cazuri pe care le investiga.

Amintim că Olanda este indignată după împușcarea reporterului de investigație Peter R. de Vries. Tentativa de crimă este considerată un atac direct asupra libertății presei.

„Munca ta nu este terminată, Peter R. de Vries. Luptă în continuare”, spunea Renate Tjon-Fo, în vârstă de 61 de ani, stând în fața buchetelor de flori plasate la locul unde jurnalistul de investigație olandez Peter R. de Vries a fost împușcat.

Echipe de filmare și jurnaliști din toată lumea s-au strâns în fața studioului RTL Boulevard, un popular post de televiziune olandez. La locul unde de Vries a fost împușcat de mai multe ori, se află acum flori, lumânări și mesaje scrise de mână.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *