Tragedie uriasa in lumea fotbalului. Un jucător de la Ajax Amsterdam a murit in urma unui teribil accident

Doliu în lumea fotbalului. Unul dintre cei mai promițători fotbaliști de la Ajax Amsterdam a murit. Este vorba despre tânărul fotbalist Noah Gesser, în vârstă de doar 16 ani. Fratele său a murit și el.

Doliu în lumea fotbalului. Echipa Ajax Amsterdam a primit o lovitură fără precedent. Unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai grupării olandeze a murit. Este vorba despre Noah Gesser, care s-a stins din viață vineri seară în urma unui accident rutier.

Fotbalistul juca pe postul de atacant central, iar mașina pe care o conducea a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de un microbuz. Fratele său se afla și el în mașină, acesta decedând și el. În ceea ce privește starea de sănătate a conducătorului celuilalt vehicul, în prezent, acesta este internat la spital.

Trebuie subliniat faptul că tânărul fotbalist se afla în plină pregătire în vederea următorului sezon, în care ar fi urmat să evolueze pentru echipa U17 a „lăncierilor”.

Lovitură fără precedent pentru Ajax Amsterdam
Moartea acestuia a fost lovitură fără precedent pentru clubul olandez, care anunța deja a anunțat cum îi va cinsti numele celui care îmbrăca tricoul alb-roșu din 2018 și care se anunța o mare speranță a fotbalului.

Astfel, atât echipa mare, cât și cea de tineret a clubului Ajax, vor păstra un minut de reculegere în memoria lui cu ocazia jocurilor de pregătire pe care le vor susține sâmbătă. Totodată, aceștia vor putea și banderole de doliu, iar stegurile vor fi coborâte în bernă a mai anunțat sursa citată.

„Jucătorul în vârstă de 16 ani și fratele său au murit vineri seara într-un accident rutier. La meciurile de pregătire de sâmbătă după-amiaza, atât cel al echipei de seniori cât și la cel al formației de tineret, se va păstra un minut de reculegere.

În plus, jucătorii Ajaxului vor evolua cu banderole de doliu, iar steagurile din Complexul Sportiv Toekomst vor fi coborâte în bernă. Ajax este complet afectată de acest eveniment tragic. Clubul le urează apropiaților jucătorului toată puterea de care au nevoie pentru a face față acestei pierderi uriașe”, se arată în comunicatul remis de clubul Ajax Amsterdam după aflarea acestei vești tragice.

Tragicul accident rutier în care fotbalistul și-a pierdut viața s-a produs vineri seară în jurul orei 19:30, în zona orașului IJsselstein.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *