TRAGEDIE URIASA. FIUL CRAIOVENCEI CARE A MURIT DUPĂ CE MEDICII AU TRIMIT-O ACASĂ S-A SINUCIS ASTĂZI

Un tânăr de 27 de ani s-a aruncat de pe un bloc din Craiova, în această dimineață. Era fiul Gabrielei Vărzaru, craioveanca de 49 de ani, care, în urmă cu zece zile, s-a stins la trei ore după ce fusese la Urgența Spitatului Județean din Craiova acuzând dureri puternice în zona pieptului.

În cazul femeii, medicul de gardă i-a prescris calmante și a trimis-o acasă, după ce a diagnosticat-o cu nevralgie intercostală. Ambulanța fusese chemată de trei ori la acest caz. Medicul legist a stabilit că femeia avea, de fapt, pancreatită hemoragică. Craioveanca avea trei copii, iar unul dintre ei a ales să-și pună capăt zilelor, în această dimineață, afectat fiind de tragedia mamei sale, după cum povestesc apropiații familiei.

S-a stins din viață la 49 de ani
Gabriela Vărzaru avea 49 de ani, era mamă a trei copii, iar de curând devenise și bunică. Era vânzătoare într-un supermarket din Craiova, iar seara, când a venit acasă, a spus că se simte rău. În urmă cu două săptămâni își făcuse analizele de rutină și nimic nu arăta că ar avea vreo problemă de sănătate. Până marți noaptea însă, când a început să aibă dureri grave în piept, astfel că rudele, panicate, au chemat ambulanța. De acolo, copiii femeii spun că au trăit un adevărat calvar.

„Ne-au trimis prima dată un echipaj cu un MCV, o maşină de dializă, au zis că ei nu pot şi au cerut altă maşină, i-au făcut un EKG şi ziceau «Ce aveţi, doamnă, de ce faceţi aşa, că nu aveţi nimic»”, povesteşte Cătălina Manolache, fiica pacientei decedate.

În cele din urmă, au dus-o la spital, iar medicul de gardă i-a spus că are doar o banală nevralgie, i-a dat o reţetă cu calmante şi a trimis-o acasă. La trei ore, femeia s-a stins din viață.

Cancan.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU