“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SPORT

Tragedie în sport – zece gimnaste și doi antrenori au murit într-un accident

trg

Sportul mondial a primit o nouă lovitură. În urma unui accident de autocar, zece gimnaste cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani au murit. Printre cei decedați se mai numără și doi antrenori, iar celelalte persoane au suferit răni grave.

Sportivele se întorceau de la un concurs de gimnastică aerobică, iar în autocarul groazei se aflau 31 de gimnaste şi patru antrenori. În afara victimelor, celelalte persoane aflate în autocarul care s-a ciocnit cu un camion au suferit răni destul de grave şi au fost spitalizate de urgenţă. Printre ele se află şi şoferii celor două mijloace de transport.

Federația Internațională de Gimnastică a anunțat recent că accidentul rutier a avut loc în Rusia, pe autostradă la 30 de kilometri distanţă de oraşul siberian Khanty-Mansiysk şi 2900 de kilometri est de Moscova.: “Sunt vești foarte triste. În aceste vremri dificile, gândurile noastre merg către victime și familiile acestora. Din partea Federației Internționale și a tuturor celor care iubesc acest sport vreau să transmit sincere condoleanțe”, este mesajul lui Bruno Grandi, presedintele forului internațional. Înmormântarea are loc joi, la Nefteyugansk.

VEZI SI: SOC SI GROAZA LA LICEU! UN TIGAN A TAIAT GATUL UNUI ELEV!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.