TRAGEDIE. Sfarsit CUMPLIT pentru un tanar student. A murit la numai 19 ani

A vrut să ajungă acasă mai repede, însă graba i-a fost fatală. Răzvan, un tânăr în vârstă de 19 ani, a murit într-un accident rutier la câteva ore după ce petrecuse în două cluburi din județul Buzău.

Potrivit debrăila.ro, tânarul din Cireșu petrecuse toată noaptea alături de prieteni în două cluburi din Buzău. La intoarcere, în jurul orei 05:30, a fost lăsat in locul unde își parcase autoturismul Dacia Logan, la benzinăria de la intrarea in Ulmu.
A apăsat însă prea tare pedala de acceleratie și, după mai putin de doi kilometri, în timp ce se îndrepta spre Ciresu, pe raza localitatii Ulmu, nu a mai putut controla masina. Autoturismul a părăsit șoseaua și s-a izbit de un gard, din care a ricoșat într-o fântână.
Răzvan a murit pe loc. Era student în anul I la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicină Veterinară din Bucuresti.

În urmă cu doar două zile, tânărul rămăsese fără permis de conducere după ce fusese prins circulând cu o viteză de 102 km/h. Primise o dovada care nu expirase la momentul accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.