ACCIDENT MORTAL pe A1: Un microbuz și un tir s-au izbit VIOLENT! Care este STAREA VICTIMELOR

Un accident grav s-a produs luni seara pe Autostrada A 1, între Timişoara şi Lugoj, la kilometrul 484, în apropiere de localitatea Remetea Mare. Au fost implicate un TIR înmatriculat în Polonia şi un microbuz.

UPDATE Accidentul s-a produs după ce TIR-ul încărcat cu mase plastice a lovit microbuzul oprit pe banda de urgenţă. Şoferul microbuzului a fost nevoit să oprească din cauza unei pene de cauciuc. Camionul a intrat în microbuz tocmai când şoferul încerca să schimbe roata. În urma impactului, bărbatul care înlocuia roata a fost proiectat câteva zeci de metri şi a murit pe loc.

UPDATE Accidentul s-a produs după ce TIR-ul încărcat cu mase plastice a lovit microbuzul oprit pe banda de urgenţă. Şoferul microbuzului a fost nevoit să oprească din cauza unei pene de cauciuc. Camionul a intrat în microbuz tocmai când şoferul încerca să schimbe roata. În urma impactului, bărbatul care înlocuia roata a fost proiectat câteva zeci de metri şi a murit pe loc. A fost lovită şi o femeie care îl ajuta pe şofer la rezolvarea penei.

Din primele informaţii oferite de ISU Timiş, sunt trei persoane implicate în accident: Şoferul camionului care nu necesită îngrijiri medicale şi două persoane din microbuz. Din păcate, şoferul microbuzului a decedat. O pasageră a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital. Ambele autovehicule s-au răsturnat în afara părţii carosabile. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD, două ambulanţe de la Ambulanţă şi subofiţeri de la ISU Timiş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.