TRAGEDIE LA INDIGO. 3 MORTI IDENTICE in aceeasi familie din Dolj

Blestem într-o familie din judeţul Dolj, care a fost lovită de 3 morţi identice într-un interval foarte scurt.

Doi tineri logodiţi care munceau în Anglia şi care reveniseră în România au avut un final la fel de violent ca al persoanei care urma să fie înmormântată.

Este vorba chiar despre tatăl tinerei din Coţofenii din Faţă, judeţul Dolj. Conform antena3.ro, părintele fetei murise din cauza unei butelii ce fusese instalată în baia casei.

Întoarsă în ţară pentru a-şi înmormânta tatăl, tânăra a murit exact ca acesta. La fel a murit şi logodnicul ei, care probabil a intrat în baie să vadă ce face viitoarea soţie.

Blestem într-o familie din judeţul Dolj
„Carmen şi Claudiu, doi tineri îndrăgostiţi din Dolj, plecaţi la muncă în Anglia pentru un trai mai bun, au sfârşit împreună, în casa fetei din comuna Coţofenii din Faţă, după ce s-au întors în ţară pentru ca fata să poată participa la înmormântarea tatălui ei”, arată sursa citată.

„Politistii Secției 1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri de 25 și 26 de ani, din Coţofenii din Față, au fost găsiți decedați în baia locuinței.

Polițistii s-au deplasat la fata locului, constatând faptul că în încăperea unde aceștia au fost găsiti era prezent un miros puternic de gaze. Din primele cercetări, s-a stabilit că mirosul ar fi provenit de la butelia unui dispozitiv de încălzit apa.

3 morţi identice. Va fi găsit vinovatul?
În cauză, politiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în urma cărora cei doi tineri au decedat”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

La rândul său, fostul primar al comunei, Costică Cârciumaru, a declarat pentru Observator: „În urmă cu două luni, a murit tatăl fetei tot în baie. Au un instant care încălzeşte apa ca un boiler şi, din câte semnale avem noi, din cauza monoxidului de carbon, neavând o aerisire corectă, l-au găsit mort. După nici două luni, au murit fiica şi prietenul ei. Aceeaşi moarte.

Îi cunosc foarte bine. Azi noapte au murit, de dimineaţă am auzit de tragedie. Fata venise din Anglia, ca să-şi îngroape tatăl. Apoi, mama a înduioşat-o ca să rămână în ţară.”

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!