TRAGEDIE la EUROVISION 2019. A MURIT FULGERATOR

Ediția Eurovision 2019, marcată de o tragedie

Un șofer și-a pierdut viața în timpul pregătirilor pentru spectacolul Eurovision 2019, după ce a fost victima unui accident stupid. Presa de peste hotare a anunțat că bărbatul de 66 de ani a fost zdrobit de câteva componente din echipamentul de iluminat când le descărca. Medicii sosiți la fața locului de urgență i-au acordat primul ajutor și au decis să-l transporte imediat la spitalul Ichilov. În ciuda eforturilor doctorilor, care au încercat să îl resusciteze, inima angajatului a încetat să mai bată.

“Suntem foarte întristaţi de moartea şoferului care a fost rănit săptămâna aceasta în timp ce descărca un camion cu echipament tehnic. Gândurile şi condoleanţele noastre se îndreaptă către familia sa”, au transmin organizatorii concursului de muzică Eurovision în comunicatul emis.

Din fericire, în cadrul primei semifinale nu s-au înregistrat incidente neplăcute, iar mâine seară are loc a doua semifinală a concursului Eurovison. Printre concurenții care urmează să urce pe scenă se numără și Ester Peony, reprezentanta României, care va interpreta piesa “On a Sunday”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/