TRAGEDIE într-o parcare. Sofer român, ucis cu sânge rece de un conational

O tragedie de nedescris s-a petrecut într-o parcare din Spania. Trei șoferi români s-au luat la ceartă după ce au făcut o pauză. Încă nu se ştie clar de la ce a pornit totul, spun martorii.

Un şofer român de TIR a fost omorât de un alt şofer din același județ cu el, iar al treilea a ajuns la spital în stare gravă, după un conflict într-o parcare din Spania. Nenorocirea s-a petrecut în acest weekend, în Spania, acolo unde românii s-au întâlnit pentru a face pauză.

Lucian Boboc şi alt coleg, ambii şoferi de TIR, s-au întâlnit în parcarea respectivă cu Adrian Claudiu Baicu, şofer de dubă, toţi fiind din judeţul Argeş.

Din motive încă necunoscute, la un moment dat, între cei trei şoferi români a izbucnit un scandal, iar de la înjurături la violenţă nu a fost decât un pas. În timpul scandalului, Baicu a pus mâna pe un cuţit cu care a început să îi ameninţe pe cei doi şoferi români de TIR.

Şofer român de TIR, omorât de un alt şofer român, într-o parcare din Spania 731932
Conflictul s-a lăsat cu sânge atunci când Adrian Baicu a început să îi înjunghie pe Boboc şi pe colegul său. Ceilalţi şoferi, martori la scandal, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului au ajuns, în scurt timp, echipaje ale Poliţiei, dar şi echipaje medicale. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa lui Lucian Boboc, în timp ce colegul său, înjunghiat la rândul său, a supravieţuit şi a ajuns în stare gravă la spital.

Adrian Claudiu Baicu a fost reţinut de poliţişti şi acuzat de crimă, dar şi de tentativă de omor şi riscă ani grei de închisoare.

Potrivit Antena 3, ancheta polițiștilor din Spania va stabili şi motivul pentru care românul şi-a ucis un coleg şi l-a rănit grav pe celălalt.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *