fbpx
GENERAL

Tragedie într-o localitate din România! O femeie a fost găsită spânzurată în curtea casei

crima politia

Tragedie într-o localitate din România! O femeie a fost găsită spânzurată în curtea casei. Cadavrul a fost transportat la S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Femeia în vârstă de 42 de ani, din comuna Cotești, a fost găsită de soțul său, un cetățean italian, spânzurată în curtea casei. O vecină a celor doi a sunat la 112 și a anunțat cele petrecute. Potrivit unor surse locale, în timpul nopții de marți spre miercuri, în jurul orei 3.00, bărbatul s-ar fi trezit din somn și ar fi constatat că soția sa nu se afla în pat. După ce a căutat-o prin casă, bărbatul a ieșit în curtea casei unde a găsit-o pe femeie spânzurată de o grindă. Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la SML pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Cei doi aveau un copil și locuiau în aceeași casăa cu tatăl femeii, potrivit monitoruldevrancea.ro.

„La data de 20 martie a.c., ora 03.46, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cotești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o femeie, din comună, s-a spânzurat în curtea locuinței. Cu ocazia deplasării la fața locului polițiștii au găsit femeia în cauză, spânzurată de o grindă din curtea casei. Cadavrul a fost transportat la S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a precizat biroul de presă al IPJ Vrancea.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.