TRAGEDIE Infirmieră din Buzău, găsită moartă într-o mașină la marginea orașului

O femeie în vârstă de 40 de ani, care lucra drept infirmieră la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Buzău pe secția COVID, a fost găsită decedată în propria mașină, la marginea orașului. Femeia fusese dată dispărută de către soțul ei în urmă cu câteva zile.

Infirmiera, mamă a trei copii, dispăruse de acasă pe data de 20 mai. Atunci, în urma unor neînțelegeri familiale, aceasta a luat mașina familiei și a plecat de acasă. Ulterior, la o zi după a fost dată dispărută de către soțul ei.

Femeia dispăruse de acasă din 20 mai
Dispariția femeii a fost elucidată duminică, 23 mai, atunci când trupul ei a fost găsit în mașina parcată într-o zonă părăsită a cartierului Mihai Viteazul din Buzău.

„În data de 21 mai 2021 un buzoian a sesizat Poliția pentru dispariția soției de la domiciliu survenită cu o zi în urmă. Azi, 23 mai 2021, un cetățean anunțat organele de poliție după ce a întâlnit pe o stradă de la marginea municipiului Buzău o persoană de sex feminin ce părea decedată într-un un autoturism. Victima lucra la Spitalul Județean de Urgență Buzău”, transmite Ispectoratul de Poliție Județean (IPJ) Buzău.

Presa locală relatează faptul că trupul femeii se afla în autoturism de peste 48 de ore. Autoritățile suspectează că este vorba de o sinucidere după ce în mașină a fost găsit și un mesaj de adio.

De asemenea, sursa citată precizează că pe mașină se aflau urme de palme și un desen care pare să înfățișeze un emoticon.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!