TRAGEDIE înainte de Crăciun! Un microbuz plin cu români, S-A FACUT PRAF într-un copac

Tragedie înainte de Crăciun.

Două persoane au murit, iar alte şapte sunt rănite, între care una în comăm după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un copac, în localitatea Poienari, județul Neamț. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 1:50, pe DN 15 D, în localitatea Poienari.

Din primele informaţii, microbuzul în care se aflau nouă persoane, inclusiv şoferul, a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

Șoferul a declarat a pierdut controlul volanului într-o curbă, însă anchetatorii nu exclud varianta ca omul să fi ațipit la volan.

În microbuz, care nu era al unei societăți de transport, se aflau nouă cetăţeni români, bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 51 ani.

Veneau de la Londra şi se deplasa spre Vaslui.

Doi morţi şi şase răniţi în accidentul de microbuz din Poienari

În urma accidentului, la nivelul județului Neamţ a fost pus în aplicare Planul Rosu de intervenție.

La fata locului s-au deplasat: 1 ofiter si 22 subofiteri cu 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma, 1 autospeciala de descarcerare grea, 3 ambulante SMURD. De la Serviciul de Ambulanta s-au deplasat la fata locului 4 echipaje.

Din cei 9 ocupanți, 3 au fost scoți din microbuz de către participanții la trafic, 3 au fost extrași de primele forte ajunse de la Detașamentul de pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari, iar 3 erau încarcerate.

În urma accidentului au rezultat 9 victime din care 7 au fost transportate la CPU Roman (6 policontuzionate, constiente si 1 coma cu TCF sever), iar 2 persoane au fost declarate decedate la locul evenimentului. Cele două persoane decedate sunt din Vaslui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *