Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Tragedie în Ungaria! Doi morţi şi 9 răniţi într-un accident în care a fost implicat și un microbuz din România

2022 07 10 Ungaria accident 04
Un microbuz cu numere România, un tractor agricol şi un camion s-au ciocnit duminică dimineaţă pe Drumul Național 42 din Ungaria în vecinătatea localităţii Berettyóújfalu.

Potrivit presei din ţara vecină, accidentul s-a soldat cu doi morţi şi 9 răniţi, din care 8 în stare gravă, iar unul în stare mai ușoară.

“Un accident rutier s-a produs pe tronsonul de kilometru 31 al drumului național nr. 42 în data de 10 iulie 2022 în jurul orei 4:30 a.m. Pe baza datelor disponibile în prezent, un microbuz, un tractor agricol şi o dubă s-au ciocnit în împrejurări care nu au fost încă clarificate”, scrie haon.hu, citând surse poliţieneşti.

Pe timpul intervenţiei echipajelor de urgenţă, traficul auto a fost deviat pe pe direcţia Derecske şi Hajdúszovát.

Potrivit unor surse de la faţa locului citate de haon.hu, “tractorul se afla în drum de la Püspökladány la Berettyóújfalu când microbuzul cu numere de România, care venea din spate, a început să depăşească. După cum am aflat, vehiculul s-a ciocnit mai întâi cu remorcherul tractorului şi apoi cu duba care venea în faţa acestuia”.

Surse neoficiale din Ungaria au declarat pentru BIHOREANUL că microbuzul românesc avea numere de Vaslui.

„Cel mai probabil tractorul care purta o rolă cu furtun a ieșit în șosea, unde este interzis pentru tractoare, și, fiind nesemnalizat iar șoferul microbuzului l-a văzut prea târziu”, au declarat acestea.

Potrivit jurnaliştilor ungari, în urma impactului, trei persoane au rămas blocate între fiarele contorsionate şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru eliberarea lor.

Ambulanţele au preluat de la faţa locului opt răniţi grav şi unul uşor.

Două victime, un copil şi un adult, aveau leziuni la craniu și sunt tratate la spitalul din Kenézy din Debrecen, alte două la spitalul din Karcag, iar cinci la spitalul din Berettyóújfalu.

Sursa: bihoreanul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.