TRAGEDIE URIASA în sport! Un cunoscut fotbalist a murit electrocutat, în baie

Tragedia momentului în fotbal. Un cunoscut fotbalist a murit în baie. Cea care a găsit trupul neînsuflețit a fost chiar soția sa. Dependența de telefonul mobil i-ar fi fost fatală. Vedeta avea 38 de ani și venise acasă după o repriză de fotbal. Ce a urmat este greu de imaginat.

Doliu uriaș în fotbal. Un fotbalist cunoscut a murit în baie. Soția este cea care l-a găsit, fără suflare, în cadă. Aceasta s-a electrocutat de la telefonul mobil. Cel mai probabil fostul jucător de fotbal a murit electrocutat după ce i-a căzut telefonul în apă.

Este vorba de Santiago Otero în vârstă de 38 de ani. El a murit electrocutat după ce i-a căzut mobilul în cadă. Totul s-a întâmplat la Madrid, în Spania. Santiago Otero avea 38 de ani și venise acasă după o repriză de fotbal cu gândul de a se relaxa într-o baie caldă. Acesta și-a umplut cada, a intrat în apă dar nu a putut să stea liniștit.

Acesta nu a putut să cedeze ispitei de a mai arunca un ochi pe telefonul mobil. Pentru că aparatul avea bateria descărcată, fotbalistul a conectat imediat mobilul la priză.

Ce a descoperit soția fotbalistului
Otero a pus mobilul l-a încărcat și a continuat să butoneze aparatul. La un moment dat, nu se știe cum, telefonul a căzut în apă, astfel că fostul fotbalist a fost electrocutat.

Cea care a dat ochii cu tragedia a fost soția sa. În clipa în care a revenit acasă după o noapte lungă la lucru ea și-a căutat soțul. A dat ochii, în clipa în care a intrat în baie, cu trupul inert al celui cu care își unise destinul. Otero avea telefonul pe piept și cablul conectat la rețea. Santiago era deja inconștient și prezenta o arsură în zona pieptului.

După primele investigații s-a ajuns la concluzia că Otero ar fi fost deja mort de opt sau zece ore. Din cauza timpului lung scurs de la producerea tragediei, echipa de medici nu a mai putut decât să constate decesul. Informațiile despre cumplitul accident în care și-a pierdut viața fotbalistul Santiago Otero au fost publicate de cei de la Mundo Deportivo.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *